2777
2789

من مجردم و بشخصه معتقدم هرکسی مشکل مالی نداره ۱۰۰در۱۰۰ سز میکنه بدلایل زیاد

اولا سلامت و زیبایی دستگاه تناسلی.دوما جلوگیری از پارگی و افتادگی و مشکلات دیگه مثانه و واژن و...سوما جلوگیری از درد و رنج و فشار روحی روانی و جسمیش.بهرحال روز ب روز علم پیشرفت میکنه امکانات و تجهیزات جدیدتری میاد ک ادم استفاده کنه

ولی من دیدم و شنیدم خیلی اقایون اینقدر زرنگن ک پول ندن واسه سزارین بعد زایمان طبیعی ب همسرشون ب دروغ میگن هیچ فرقی نکردی😀وگرنه اعتراض کنه خوب زنش میگه پول میدادی منم سز میکردم

من هرموقع ازدواج کنم حتما سز میکنم مثل بقیه دخترای فامیل شیک و راحت و خوش تیپ و بدون مشکل😍

چقدر بعضی از خانوما ساده هستن.فقط مشکل اقایون پووووولِ پول😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين اينكه خون نمياد دليل نميشه كه حتما ارتجاعى باشه شايد پاره شده ولى خون نيومده ارتجاعى دردش وحشتن ...

وای من خیلیییی ازین موضوع میترسم مجردم هستم

عاااشق پیراپزشکیم😍از 27 اسفند شروع کردم به خوندن دعا کنید به هدفم برسم و قبول شم😔امیدوارم که بشه
ان شاالله همیشه سالم وتندرست باشین. ممنونم بادعای شما ان شالله بهتر شم🙏

عزیزم حتما برین عمل کنین 

جاری منم سزارینی بود ولی افتادگی مثانه داشت رفت عمل کرد براش بردن بالا مثانه رو

چرا تازه فهمیدین باردارین ولی تیکرتون جلورفته؟ مبارک باشه

نه تازه نفهمیدم باردارم ۲۲ مرداد فهمیدم باردارم .دیروز برای تاهنجاری رفته بودم

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
خداروشکر وضعتون عالیه شنیدم دختردارها خیلی روزیشون زیاده☺

اره بخدا قسم به خاطر این دخترا حدا فقط از روی سرمون میریزه فداشون بشم ...تو زندگی هیچ کم و کسری ندارم ...اینو مدیون همسرم و دخترامم ...از بس که شکرگزار خدان و نعمت و برکت با خودشون میارن

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
عزیزم حتما برین عمل کنین  جاری منم سزارینی بود ولی افتادگی مثانه داشت رفت عمل کرد براش بردن با ...

میترسم با عمل هم خوب نشم. آخه شنیدم احتمال عودش زیاده. ازدرد و عمل نمیترسم ازهمین عوارض و عودش میترسم. جاری شما چندوقته عمل شده؟ راضیه؟ 

نه تازه نفهمیدم باردارم ۲۲ مرداد فهمیدم باردارم .دیروز برای تاهنجاری رفته بودم

ان شالله خدا ی دسته گل دیگه صحیح و سالم بذاره بغلت

خوشبختی بچه هات ببینی

خدا ب زندگیتون برکت و فراوونی میده ان شالله

واس زندگیت و بچه هات و همسرت صدقه و اسپند یادت نره هروز😘

واس منم دعاکن خوشحال باشم همیشه😍🌹

ان شالله خدا ی دسته گل دیگه صحیح و سالم بذاره بغلت خوشبختی بچه هات ببینی خدا ب زندگیتون برکت و فرا ...

اییی جان مرسی عزیزم ان شالله ان شالله اینم مثل دخترام سالم و صحیح بیاد بغلم شیر خودمو بخوره بچه صالحی باشه هیچی نمیخوام از خدا ....مرسی عزیزم اره همه میگن اسپند دود کن ولی من کلا یادم میره ..بخدا یه همسری دارم که وزی هزار بار خداو شکر میکنم ولی بازم کمه ...خدا به همه خوشبختی بده ..خدا به شما هم روحیه شاد و خوشبختی و زندگی خوب نصیب کنه .الهی هر حاجتی داری بهش برسی دوست عزیزم

من مجردم و بشخصه معتقدم هرکسی مشکل مالی نداره ۱۰۰در۱۰۰ سز میکنه بدلایل زیاد اولا سلامت و زیبایی دست ...

اتفاقا من از نظر مالی هیچ مشکلی ندارم وطبیعی هم زایمان کردم در مورد تغییر واژن هم لازم نیست شوهرم الکی چیزی بگه چون خودم وقتی موقع رابطه اذیت میشم متوجه میشم که خداروشکر واژنم تغییری نکرده 

میترسم با عمل هم خوب نشم. آخه شنیدم احتمال عودش زیاده. ازدرد و عمل نمیترسم ازهمین عوارض و عودش میترس ...

اره گلم تقریبا هشت ساله که عمل کرده

با اینکه هم خیلی وسایل سنگین بلند میکنه اصلا رعایت نمیکنه ولی مشکلی واسش پیش نیومده تا الان

ولی بخیه رو نمیدونم عزیزم