2777
2789
عنوان

از بین رفتن علایم بارداری

230 بازدید | 3 پست

هفته ششم بارداری هستم ساک و کیسه زرده هم تو سونو دیده شده. تا دیروز کمی علایم بارداری داشتم یعنی سینه ها بزرگتر شده بود و کمی دردناک. زیر دلم هم سفت شده بود دست میزدم سفت بود و ورم داشت کمی هم تخمدانها تیر میکشید گاهی. امروز صبح ولی احساس میکنم هیچ علامتی دیگه ندارم. زیر دلم نرم شده و دیگه دست میزنم چیزی حس نمیکنم. خودم حس میکنم سینه ها جمعتر شده و درد نداره. حالت تهوعم ندارم اصلا. نگرانم چرا اینجوری شده؟ طبیعیه آیا.

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه رشد جنین متوقف شده باشه؟ شنبه همه چیز مرتب بود یهو اینجوری شد.

نمی خوام بترسونمت اما بله امکانش زیاده...منم تو ۱۱ هفته بودم دیدم دیگه تهوع ندارم ..رفتم سونو همون روز گفت تو ۹ هفته متوقف شده و الانم‌دیگه قلبش نمیزنه...

اما بهتر زیاد استرس نداشته باشی شایدم هیچی نباشه ...فعلا معلوم نمیشه حتی اگر سونو بری باید صبر کنی....