2777
2789

لطفا هرکس در این زمینه اطلاعات و آگاهی داره تو این تاپیک مطرح کنه.

- کسی که بخواد این کار و انجام بده چندماه/سال باید تحت آموزش باشه؟

- پیامد های این کار چیه؟

- امکان تسخیر چقدر هست؟

- روی عملکرد جسم چه تاثیری داره؟

-  در کل برون فکنی انجام دادن صلاح هست؟

تو زیبا ترین آرزویی منی 

حتما حتما زیر نظر استاد باید باشه 

حتماا باید تمام چاکراها متعادل و پاکسازی شده باشن 

حتماا باید قبلش محافظ انرژی برای خودتون درست کرده باشین(هرچی لایه هاش بیشتر بهتر)

تا اطلاعاتتون کامل نشده اقدام نکنید

خود را چو یافتی همه عالم از آنِ توست ...🤍💫https://harfeto.timefriend.net/16405207560579

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا میری سمتش و کل زندگیت با بقیه آدم ها متفاوت میشی یا اینکه فراموشش کن چ با آدم ها یکی باش ،،،میدونی؟هر تیکه از اون دنیای که ما دنبالشیم خودش یه دنیای دیگس.  

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس 
حتما حتما زیر نظر استاد باید باشه  حتماا باید تمام چاکراها متعادل و پاکسازی شده باشن  حت ...

چاکرا ها رو میدونم 

خب استادی میشناسی ؟

همین اللن وجود یکی حس کردم گفتم ی جوری بمن بفهمون هستی صدا گوی اهنگم در اومد بعد گفتم حتما توهممه دوباره گفتم ی کار دیگ کن لاکم افتاد  

تو زیبا ترین آرزویی منی 
یا میری سمتش و کل زندگیت با بقیه آدم ها متفاوت میشی یا اینکه فراموشش کن چ با آدم ها یکی باش ،،،میدون ...

ببین همین الان هم خیلی بیشتر از ادمایی عادی حس میکنم 

تو زیبا ترین آرزویی منی 
چاکرا ها رو میدونم  خب استادی میشناسی ؟ همین اللن وجود یکی حس کردم گفتم ی جوری بمن بفهمون هست ...

من تا همین حد میتونستم کمکتون کنم 

هشدار میدم که مراقب باشید و کسی رو نطلبید تا اطلاعاتتون کامل نشده

خود را چو یافتی همه عالم از آنِ توست ...🤍💫https://harfeto.timefriend.net/16405207560579
ببین همین الان هم خیلی بیشتر از ادمایی عادی حس میکنم 

من نیز اما دنبالش نرو این آدما حس میکنن دیونه ایم نمی‌دونن چی از دست میدن خودشون

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس