2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاین لطفا

57 بازدید | 11 پست

سلام ب همگی چرا من نمیتونم خرما و کره یا حلوا و اینجور چیزارو بخورم گرمه و خیلی خوبه ولی طبعم نمیکشه چیکار کنم بتونم بخورم؟

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خوب نخور

خب دوس دارم بخورم خوبه ولی نمیتونم چرا

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
طبعت گرمه اگه خوزدی بلافاصله بعدش سردی بخورررر

تازه من میگم طبعم سرده که نمیتونم اینارو بخورم طبع سرد و گرم چجوریه 

اگه گرم باشی موهات کلفتع یا مجعد پره

بدنت منطور از پشت پهنی  کمر باریک وبباعر نیستی

اجابت مزاجت نازک نیس پهنه

تونستم قانعت کنم

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
اگه گرم باشی موهات کلفتع یا مجعد پره  بدنت منطور از پشت پهنی  کمر باریک وبباعر نیستی اجا ...

کمرم باریک مژه هامم بدنیس پرپشت موهامم خوبه بدنیس

کمرم باریک مژه هامم بدنیس پرپشت موهامم خوبه بدنیس

اگه سرد باشی با خودن لبنیات وخیار سردت میشه تحمل سرما نداری

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟

اره همینطورم

چیکارکنم طبعم گرم بشه

گرمیجات بخوررر از سردیجات بدور باش وحذر کن

گلم طبعم نمیکشه گرمی بخورم میخام ببینم دارویی هس ک طبعم گرم بشه