2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر خالمه دوسش دارم نمیتونم  فقط دنبال راه حلم اخلاقشو درست کنم نشد طلاق زندگی دوروزه ااگه اونم ...

برو مشاور خیلی خوبه شنیدم حرفایی میزنن که نامزدت تا حالا نشنیده و بینشش عوض میشه..

من تو نامزدی خیلی عذاب کشیدم☹ ولی خسیس نبود

من به ی دلیل شکست عشقی که کلا روح روانم به هم ریخت و مغزم کار نمی‌کرد تن به ازدواج دادم بعد کم کم عاشق نامزدم شدم که اول ازش متنفر بودم حالا هم منو خیلی اذیتم می‌کنه نامزدم

برو مشاور خیلی خوبه شنیدم حرفایی میزنن که نامزدت تا حالا نشنیده و بینشش عوض میشه..

مگه میتونم حرف مشاور رو بزنم خانواده هامون منو ادام میکن ن به هیچ کس نمیتونم هیچ چیزی بگم میریزم تو دلم  از الان قلبم درد می‌کنه 

پسر خالمه دوسش دارم نمیتونم  فقط دنبال راه حلم اخلاقشو درست کنم نشد طلاق زندگی دوروزه ااگه اونم ...

تو هیچ وقت نمیتونی به طور کلی اخلاق کسی رو که ۲۰ و خورده ای سالبا اون اخلاقیات بزرگ شده و زندگی کرده تغییر بدی....اگه حالت کنارش خوب نیست اگه اذیت میشی با رفتار و اخلاقاش تا قبل از اینکه باهاش بری‌ سر یه زندگی تمومش کنی شانس آوردی..... دوست داشتن توی زندگی مشترک انقد کمرنگ میشه که اخلاق ها و رفتار های الانش رو اگه توی زندگی مشترک ازش ببینی حتی میکنه اون دوست داشتن تبدیل به تنفر بشه، دوستش دارم رو بذار کنار با عقل و منطقت فکر کن و برای زندگی آینده ات تصمیم بگیر‌...هیچی مهم تر از این نیست که خیالت جمع باشه توی زندگیت آرامش داری و هیچی هم مهم تر از آرامشت نیست این دوست داشتن رو برا خودت بزرگش نکن یه روزی از سرت میپره

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘