2777
2789

موندم تایکشنبه هفته دیگه چیکارکنم همش دارم مسکن میخورم خیلی بددردیه درددندون مواظب دندوناتون باشین 

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

دندون نهفته داشتی؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

آخ که همدردیم عزیز شما میخوای پرکنبد؟

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دندونم نیازبه عصب کشی وجراحی لثه داشت

آهان 

بهترباشید💜

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
جدی یعنی اینقدر درد داره منم چند روز دیگه جراحی دندون دارم

آره دوروزه دارم مسکن میخورم تازه تامراجعه بعدی مراقبت نیازداره تاپانسمان نیفته خیلی سخته

وای خیلی دردر داره واسه منو نذاشت بی حسی عمل کنه بیحسیرو نزده شروع کرد منم داشتم درد میکشیدم رو صورت ...

نصف دندونم شکسته تو لثم حالا باید حراحی کنم چند روز طول میکشع خوبه شه

وای خیلی دردر داره واسه منو نذاشت بی حسی عمل کنه بیحسیرو نزده شروع کرد منم داشتم درد میکشیدم رو صورت ...

وای وای چه بدچرانزدآخه من سه جای لثم بیحسی زد وگرنه ازدردمیمردم  

یا خدااااا چندتا بخیه خورد 

نمیدونم  ولی یکشنبه آینده بایدبرم پانسمانشوبردارم همین یک دندون دوماهه پدرمودرآورده الانم که ۴جلسه بخاطرش دارم میرم ومیام

نمیدونم  ولی یکشنبه آینده بایدبرم پانسمانشوبردارم همین یک دندون دوماهه پدرمودرآورده الانم که ۴ج ...

مگه یه جراحی چند جلسه زمان میبره ؟ چطوری پانسمان کرده بعد اذیت نمیکنه چی میخوری بعد