الان نیست بزار بترکونن قیمتا رو از هر سوراخی روغن میزنه بیرون
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
از تو گزارش اخبار صدا و سیما. زنگ بزن بگو از اونجا که تو خبر نشون دادید که روغن هست،برای ما هم بفرستید😑
یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه.....هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
تروخدا دونه دونه بخرید اینطوری باعث کم شدن ی جنس میشید
عزیزم یه دونه کوچیک خریدم ۲۰ تومن . من هیچ وقت حمله نکردم به خرید چیزی . حتی قند همیشه یه کیلو بیشتر نخریدم روغن یه یه لیتری بیشتر تو خونم نبوده ولی الان واقعا ندارم اگه درک کنین
دیدیش سلام منو برسون😐 نزدیک یک ماهه شده کیمیا. پریروز رفتم عمده فروش گفت فقط ۳ تا یک و نیم لیتری مونده.تازه اونم کانولاست.آفتابگردون نیست. منم دوتا خریدم اومدم خونه.
والا تو محل ما 3تا فروشگاه رفاه ،سورنا ،وین مارکت به اضافه چندتا سوپرمارکت بزرگ قفسه ای روغن خالی قشنگ جارو شده 😳
...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم