2777
2789
عنوان

خدایا این شوهره یا بچه😭😭

197 بازدید | 10 پست

یساله عروسی کردیم .چندروز بعد عروسی چنتا ازمجسمه هامو بخاطرهواس پرتیش شکونده.شمعدونم روشکونده چسب زدع .کلا میز عسلی هامو داغون کردع.رومیز فقط جای سیگاره.چنبار نفهمیده غرق گوشی شده سیگارش افتاده رو میز سوخته.وقتی فامیلا میان روم نمیشه میز بزارم جلوشون مگن یسال نشده وسایلاشو خراب کرده. یبارم لبه فروشو سوزونده باقیچی کوتاش کرده من نبینم.حالا امشب دیدم باخودکار رو جاکافشی سفیدم اسم وفامیلیشو نوشته .پاک کردم نرفت😭😭عصاب نزاشته برام.بهش مگم مگ توبچه ای اخه زود برو پاکش کن اگ پاک نکنی نمیزارم بخابی.دعوامون شدید شد دوتا سیلی زد بهم گرفت خابید.منم هرجی ازدهنم دراومد بهش گفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمو فامیلشو نوشته که گم نشه مثلا یا چی؟؟؟؟ 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

وااا😳😳😳این مدلی دیگه ندیرم اینکارا چیه مگه ۲سالشه روی دیوارا نقاشی کنه یا معلول جسمی هست سیگارمیندازه خدایاتوبه😐😐😐

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️

وای وای اینکه شد عین دختر من هیچی از دستش تو خونه سالم نیست داخل کمد پر از وسایل شکسته و خراب که نمیدونم چیکارشون کنم .از تلویزیون . سشوار و تلفن دیگه چی بگم   

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊