2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه لطفا بیاید کمک

118 بازدید | 17 پست

سلام شبتون بخیر مامانای عزیز من بچم ۵۴روزشه تا قبل چله خیلی اذیت میکرد دوشب خوب خوابید برای شیر بیدار میشدو دوباره مبخابید ولی بعضی شبا مثل امشب واقعا گریه کرد و اذیت کرد گریپ واتر و کولید و کولیز رو برای دل دردش امتحان کردم گوشاش رو هم مرتب با روغن زیتون چرب می کنم یعنی راهی نیس ک نرفته باشم از تو پتو گذاشتن تا ماشین گردی و صدای سشوار و هرچی فکر کنیدامتحان کردم لطفا بگید بچه ها از کی خوابشون تنظیم میشه 

برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨‍👩‍👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی که متفاوتن بچه ها.بعضیا از ۴ و پنج ماهگی به بلد بعضیام بیشتر.سعی کن شبا نزاری بخوابه تا موقع خواب خودتون بخابونیش که بیشتر بخوابه.اب جوشیده خنک شده هم گاهی بش بده دو ق چایخوری شاید تشنشه ضرر نداره

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
اگه شیر خودتو میخوره تغذیه خودت خیلی مهمه چیز نفاخ نخوری 

شیر خودمو میخوره خودمم خیلی رعایت میکنم خیلی درمونده شدم دیگه

مثل قندان به پارچه بپیچش بده بغل یکی که بوی شیر حس نکنه ازش.بگروندش تو اتاق تاریک تا بخوابه واسه دخ ...

اتفاقا الان قنداقش کردم اتاقم تاریکه🥺خوش بحالتون راحت شدید

عزیزم دو سه ماه اول سخته فکر کن امشب چی خوردی اذیت شده 

تو تاریکی بخوابونش و هرشب سر ساعت مشخصی برقو خاموش کنید کم کم عادت میکنه 

عزیزم دو سه ماه اول سخته فکر کن امشب چی خوردی اذیت شده  تو تاریکی بخوابونش و هرشب سر ساعت مشخص ...

ممکنه از لپه ی تو خورشت باشه بنظرت؟؟؟یعنی بخاطر دلشه یا گوشش؟

عزیزم رو پات بزار آروم تکون بده بخوابه

بچه تا دو سه ماهگی، خیلی اذیت میکنه، بعد شش ماه دیگه بیشتر لذت میبری از شیرین کاریاش

تا دو سالم هی اذیت خودشو داره... میگذره

گوش الکی درد نمیکنه مگه اینکه باد بخوره یا آب بره  ممکنه از لپه باشه اگه زیاد خورده باشی

اها احتمالا همونه

ممنون از راهنماییت گلم

عزیزم رو پات بزار آروم تکون بده بخوابه بچه تا دو سه ماهگی، خیلی اذیت میکنه، بعد شش ماه دیگه بیشتر ل ...

من فقط مشکلم خواب شبه وگرنه روزا هرچقد میخاد اذیت کنه رو پامم میزارم ولی اصلا آروم نداره امیدوارم اون روزا رو سریع ببینم خیلی خسته شدم 

اتفاقا الان قنداقش کردم اتاقم تاریکه🥺خوش بحالتون راحت شدید

اره خیلی

اگه اون موقع یه ساعت وقت خواب اذیت میکرد الان کل تایم شبانه روز رو بجز وقتایی که خوابه اذیت میکنه.اصلا الان مگه میخوابه؟

تا کوچیکه زبون نمیفهمه یجوری میخوابونیش فکر کن بهش بگی بدو بریم اتاق لالا.جیغ بزنه نه بره سمت اسباب بازیاش😤😤😤

اها احتمالا همونه ممنون از راهنماییت گلم

خواهش میکنم ببین هرشب چای زیره سبز دم کن بخور بعد غذا ضد نفخه با نبات میتونی بخوری 

من کم تجربه بودم یه بار ذرت زیاد خوردم بیچاره بچه م تا صبح جیغ کشید