2777
2789
چجورییی بگو خب

ده سال پیش بود ی دختر دبیرستانی شب امتحانی بودم ک ۴صبح گاهی۳پامیشدم درس میخوندم تو حیاط 

خونه مامانم اینا خلاصه ی روز ک پاشدم طبق معمول رفتم نشستم حیاط و مشغول خوندن شدم سنگینی نگا حس کردم سرمو بالا اوردم و دیدم ی موجود تپل کوتاه قدش در حد ی متر با دستوپای پراز موهای بلند پاهای شبیه پای سگ وصورت خیلی وحشتناک داره نگام میکنه عینه ادما هم رو دوتا پاش وایساده بود انقدر جیغ زدم خودمو زدم ولی نمیرفت خانوادم ریختن بیرون هی میگفتم اونجا اوناها ولی اونا نمیدیدنش هی میگفتن اونجا ک چیزی نیس قشن‌ دودقیقه همینجور نگا کرد بعد روشو برگردوند و رفت 

و من دیگه تتها دستشویی هم نمیرفتم همه جا با مادرم بودم چندسال کشید تا درست شم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده سال پیش بود ی دختر دبیرستانی شب امتحانی بودم ک ۴صبح گاهی۳پامیشدم درس میخوندم تو حیاط  خونه ...

وای وحشتت رو تا عمق وجودم درک کردم خدا شاهده چند شب پیش همچین چیزی رو خواب دیدم

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
یا امام قریب  سر نترسی داری دختر

اره خیلی نترسم همینم کار دستم میده😂

ولی کلا به جن اینا اصلا فکرم نمی کنم

جنم باشه به من چیکاره داره🤲😂

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
آخی میتونی بیشتر توضیح بدی

دختر داییم یه دختر داشت ۱۸ سالش بود بور و زیبا با خانواده می‌رن خارج شهر این جدامیشه کوه رو میره بالا کلا خانواده ی نمایشی هستن مثلا پدرش میره دریا تا اقیانوس اطلس شمالی شنا میکنه بعد دختره که جدا میشه دوروبر همه درخت همون وسطا انکشتر میبینه افتاده برمیداره با خودش میاره خونه دختر داییم معتقده که انگشتر کار. جن و روح واینا بوده دیگه ازونموقع ولش نمیکنن مدام خونشون بهم میریزن و نمیتونستن یه لحظه تنهاش بزارن دیگه خونه رو عوض میکنن و می‌رن جای دیگه که بعد یه مدت کوتاه تو جاده تصادف میکنن دختره میمیره فقط بقیه هیچی نمیشن مادره معتقده که کار اونا بوده الان ۱۵ سال ازون زمان میگذره حالا راست دروغش با خودشه 

وای وحشتت رو تا عمق وجودم درک کردم خدا شاهده چند شب پیش همچین چیزی رو خواب دیدم

حالا  ببین واقعیش چقدر وحشتناکه

تا ی مدت ی ثانیه هم تنها نمیموندم

دیگه هیچوقت اون تایم برای درس خوندن بیدارنشدم

تا۱۹سالگی کنار مامانم میخابیدم میچسبیدم بهش

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
حالا  ببین واقعیش چقدر وحشتناکه تا ی مدت ی ثانیه هم تنها نمیموندم دیگه هیچوقت اون تایم برای د ...

وای خدا رحم کنه از اینجور چیزا دور بمونیم

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
همشوووو بگووو😍

تازگیا میگه سایه میبینه 

مو دیده تو صورتش در صورتی که تنها زندگی میکنه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)