2777
2789

نباید از چنین همسری بچه دار می‌شدی 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

مشکلش چیع 

چرا خودشو درمان نمیکنع 

اون بچع بزرگ بش میدونین چی میش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرت کتک خوردن شمارو میبینه اثرش بدتره

به خاطر پسرت خودتو تباه نکن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

پسرمودست کی بسپرم

خودت😕

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

باکدوم پول چطوری؟

خونوادت حمایتت نمیکنن؟؟

اگر نمیکنن دیگه باید خودت کار کنی

حتی شده کارگری

این همه زن خودشون زندگیشونو میچرخونن

ولی حداقل عزت نفست حفظ میشه

خونوادت حمایتت نمیکنن؟؟ اگر نمیکنن دیگه باید خودت کار کنی حتی شده کارگری این همه زن خودشون زندگیش ...

من پول داشتم به پای این مرددیوصفت ریختم

پدرم فوت شده

البته مسکن مشکلی ندارم

خدایایه گوشه چشمی