2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای تیرویید در ارومیه

10430 بازدید | 25 پست

سلام کسی تو ارومیه دکتر خوب فوق تخصص غدد میشناسه ؟ ۶ماهه میرم پیش پیوند محمدی ولی نه حرفی میزنه نه چیزی فقط قرص ایرانی واسه۳ماه میده .دکتری که بگه چی بخور ، چی نخور .قرص خارجی بنویسه .نه اینجوری الاف کنه 😩 خسته شدم از قرص خوردن و آزمایش

الهی به امید تو .... 🤲

سلام همشهری😙

منم از بارداری اولم کم کاری تیروئید پیدا کردم دکتر ببردل معرفی نوشت برا پیوند محمدی،رفتم دارو نوشت تیروئیدم تغییر نکرد ولی چون مرتب خوردم داروهامو بالا هم نرف

بیا برو پیش مهدیزاده مطبش رو اورده خ مولوی ۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهدیزاده ۲ماهه خوبت میکنه ان شاءالله

مرسی گلم . مادرشوهرمم دیابت داره میره پیشش اونم میگه نه چیزی میگه فقطم قرص میده تا ۴ماه قرص ایرانی 

الهی به امید تو .... 🤲
سلام همشهری😙 منم از بارداری اولم کم کاری تیروئید پیدا کردم دکتر ببردل معرفی نوشت برا پیوند محمدی،ر ...

سلام عزیزم😘 یعنی پیوند محمدی خوب نیس ؟ مهدی زاده بهتره پیش اون خوب شدید؟منم کم کاری دارم لووتیروکسین داده ناشتا نصف قرص

الهی به امید تو .... 🤲
لووکسین ۱۰۰ تجویز کرده بود برام،آره مهدیزاده خیلی خوبه خیلی مطمئنم شمام نتیجه میگیری من کلا پریودام ...

اره لووکسین۱۰۰ پیوند محمدی داده tsh13 بود آزمایش۳ماه پیش ...پریودم مرتبه فقط مدتش خیلی کم شده ۱ماه دیگه عروسیمه خیلی لاغر شدم 😩

الهی به امید تو .... 🤲

استرس نده بخودت استرس خودش عامل اصلی عود کرد تیروئید هستش،ولی چرا لاغر شدی؟ کم کاری چاق میکنه پر کاری لاغر

شما همین هفته برو پیش مهدیزاده حضوری وقت بگیر، دیر به دیر وقت میدن بگو هرزمان بگین میام حتی اگه صبح ۳یا۴هم گفت برو

خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله مشکلت حل بشه عروس خانوم،خوشبخت بشی ان شاءالله

ان شاء الله خدا همه مریضا رو شفا بده . قربت عزیزمی شما هم خوشبخت و سلامت باشی 😚😘

الهی به امید تو .... 🤲
خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله مشکلت حل بشه عروس خانوم،خوشبخت بشی ان شاءالله

ان شا الله همه مریضا رو خدا شفاشون بده . قربونت عزیزم شمام خوشبخت و سلامت باشی 😚😚 به خدا میسپارمت

الهی به امید تو .... 🤲