2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منظورت معدله که هیچی

رسما همه این سهمیه رو دارن. با معدل 19/97 امتحان نهایی و رتبه 4200 سال 95 پشت کنکور موندم

به زبان آفتابگردان ها سخن میگویم، من یک گفتاردرمانگرم🌻 پروفایل رنگ چشم خودمه💛

خیلی😐خوشبحال هرکی داره و استفاده میکنه خیلی تاثیررر داره برای نمونه رتبه ۳۰۰۰۰کشوری داره با این سهمیه دندان رشت مبخونه☺

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

۲۵ درصد خیلیییی تاثیر داره . در حدی که میدونم با رتبه ی ۱۱ هزار منطقه ۲ پزشکی ایران قبول شده کنار منی که رتبم ۴۰۰ و خورده ای شده

یکیم میشناسم با ۱۷ هزار پزشکی سراسری البرز

برعکس ۵ درصد که خیلی سهمیه ی خاصی نیست ۲۵ درصد میکوبه از نو میسازه

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

سهمیه ۲۵ درصد  فرزند جانباز بالای بیست و پنج درصد رو شامل میشه .‌یعنی بیست و پنج درصد ورودی هر کد محل متعلق به این افراد هست .  مثلا اگه رشته ایکس پنجاه نفر بگیره تقریبا ۱۲ نفر از این سهمیه انتخاب میشن .‌پس قبولی رو راحت تر می کنه . چرا ؟ چون اگه در حالت عادی شما قرار بود برای اون کد محل  فیزیک پنجاه بزنی  الان اگه فیزیک سی بزنی هم اوکی هست .  و اینم توجه کنین که داوطلبین هر سهمیه  با داوطلبین همون سهمیه سنجیده میشن و یه رتبه خروجی این سنجش میشه .و این رتبه میشه رتبه در سهمیه ۲۵ درصد . 

۲۵ درصد خیلیییی تاثیر داره . در حدی که میدونم با رتبه ی ۱۱ هزار منطقه ۲ پزشکی ایران قبول شده کنار من ...

میشه بپرسم چ سالی کنکور دادید شما خیلی خوبه رتبت ن افرین