2777
2789

الهی به حق حضرت محمدنبی و حضرت صادق آل محمد ، توی همین روزا حاجت روا بشین تک تک تون و تاپیک خوشحالیتون و حاجت روایی تونو ببینم به حق حضرت محمد و اهل بیت ایشون و به حق ۱۴معصوم .

الهی امین به حق حضرت حسین و شهدای راه حسین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین خدا از زبونت بشنوه 

من امشب خیلی دلم گرفته جواب آزمایش شوهرمو گرفتیم سرشب، اسپرم صفر

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
گزارش بزنید لطفا https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5319767&slug=مشکل-ما-با-دخ ...

منظورتون از گزارش چیه من تازه عضو شدم نمیدونم 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

ان شالله عزیزم همچنین شمام حاجتروا

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
الهی آمین خدا از زبونت بشنوه  من امشب خیلی دلم گرفته جواب آزمایش شوهرمو گرفتیم سرشب، اسپرم صفر

چقد سخته لحظه ی ناامیدی و لحظه ای که ادم دلش میگیره .

الهی به حق تک تک اشک های مهدی فاطمه و به حق تک تک نمازای حضرت مهدی، خدا هیچ کسو ناامیدنکنه و شما و همههههه حاجت دارا و نی نی سایتی ها هم حاجت روا بشین توی همین روزا به حق اسم اعظم خدا .‌الهی امین

یعنی برو توی تاپیکش، و اونجایی که متنشو نوشته، زیرش یه ۳نقطه س ، روی اون بزن و ادامه شو برو .

هرتاپیکی که ۱۰تا گزارش براش رد بشه تاپیکش حذف میشه

پایین هرر پست یه سه نقطه اس بزنید نوشته گزارش پست نامناسب، بزنید روش گزارش کنید، نینی یار پست رو پاک میکنه

مامانِ لیانا
الهی آمین برا استخدامی منم دعا میکنید خیلی دعا میکنم ولی هنوز جوابی نگرفتم😔

منم استخدامی داشتم و قبول نشدم و شکستم...

الهی تو قبول بشی به حق دل شکسته ی حضرت زهرا

منم استخدامی داشتم و قبول نشدم و شکستم... الهی تو قبول بشی به حق دل شکسته ی حضرت زهرا

ممنون دوست خوبم انشالله حاجت روا بشی

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘