2777
2789

فکر کن صبحتو با پریود شروع

بری دندون پزشکی که از یه هفته پیش نوبت گرفتی

نمیدونم چه فازی بود با ماشین خودم نرفتم 

یکم پیاده یکم با مترو خلاصه رسیدم کلینیکی که یکی از دوستام معرفی کرده بود. 

با کلی معطلی رفتم برای معاینه ارتودنسی، حالا یه دکتر یه پسر جوون با پیراهن هاوایی چارخونه با ابروهای هاشور شده مشکی و یه شلوار جین تنگ کوتاه در حال هرهر کرکر با دستیاراش حقوق مراجعه کننده مشتری مداری و این داستانم کشک خلاصه دلو قلوه گرفتنش تموم شد 

رفتم تو 

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

هَی وای خب

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

خب

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

تو یه اخم با اون ابروهای هاشوری کلفتش کرد  بهم  بشین رو صندلی دهنتو وا کن😒

ده نفرم دورش جمع شدن دندونای منو چک کنن

نمیدونم چرا یه حسی بهم میگفت طرف ناشیه با خودم گفتم یعنی خدا نکنه ناشی باشه حیف مرخصی و حیف وقتی گذاشتم میشه

نمیدونم چرا هرلحظه عصبی‌تر میشد انگار چیزی حالیش نبود معاینه تموم شد گفتم به نظرتون کامپوزیتام کنم یا ارتودنسی کنم شما کدومشو پیشنهاد میدی؟

یه نگاه چپ چپ کرد گفت حالا فعلا برو یه عکس بگیر..

یه همچین چیزی گفت.

عکس گرفتم برگشتم دیدم تو یه اتاق دیگه بیمار داره اشاره کرد برم تو عکس نشون بدم

یه کم لبو لوچشو کج و کوله کرد عکس پس داد منشیشو صدا کرد یه چیزی در گوشی بهش گفت به معنای این که ردش کن بره

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
من نمیدونم واقعا دندون پزشکا بدن یا نینی سایتیا بد تبلیغ میکنن🤔

من هر شش ماه میرم دندونمو چک میکنه دندون پزشک اتفاقا چند ماه پیشم رفتم دکترش انقدررر مهربونه ک نگوووو. اینجا ادمو میترسونن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من هر شش ماه میرم دندونمو چک میکنه دندون پزشک اتفاقا چند ماه پیشم رفتم دکترش انقدررر مهربونه ک نگووو ...

اینجا از کاه کوه میسازن

انتظار دارن دکتر دست نوازش ب سرشون بکشه

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752

خلاصه منشی اومد همین جوری ک عقب عقب منو داشت مینداخت  بیرون گفت خانووومم شما برید پیش دکتر فلانی ایشون کارتون راه می‌ندازه

گفتم دکتر فلانی هم تو همین کلینیکه گفت نه ایشون مطبشون فلان خیابونه یعنی یه دکتر جداااا که خود منشی معرفی داشت میکرد

حالا تصورکنید من همینجوری عقب عقب میام دوهزاریم افتاد

گفتم اعه یعنی اقای دکتر نمیتونن انجام بدن..

گفت نه ولی‌..