الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم این ماه دوبار بی بی چک هیچی نشون نداد دوبار هم منفی بود. آزمایش که داد مثبت بود. هنوز باورم نمیشه.
ایشالا که تو هم باردار باشی
♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️ آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑 یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار میکرد، منم موقع پیاده شدن میلنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪
منم بی بی چک نشون نداد دوتا گرفتم هردو منفی ولی یه مارک دیگه گرفتم بعد یه مدت به توصیه یکی که اون مثبت شد وفهمیدیم نگو از قبل نگه داشته بودم کیفیتم نداشتن
وای من یک ماه و چندروزه پریود نشدم دوبار بیبی زدم منفی بود ازمایشمم منفیه هرچی دارو خوردم امپولم زدم جواب نگرفتم امروز خواهر گفت شاید باردارباشی .😥
فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
تا 5، 6 روز بعد موعدم بی بی زدم منفی بود. البته من همیشه تاریخ پریودیم عقب جلو میشه. الانم که آزمایشم مثبت شده دکترم میگه مثبته ضعیفه. بتام 1300 هس
♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️ آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑 یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار میکرد، منم موقع پیاده شدن میلنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪