2777
2789

خودم فقط یه بار ظهر خواب دیدم یکی از دوستام اومده خونمون از خواب بیدار شدم ۳،۴ دقیقه بعد زنگ خونمونو زد این شکلی شدم😳

غیر از اون بقیه خوابام چرت و پرته معمولا😂

خواب دیدم ازدواج کردم هفته بعدش شوهرم اومد خواستگاری

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تادلت بخاد خواب دیدم ک واقعی شده، مجرد بودم و خواب دیدم خونه ام تو ی خیابونیه ک وسطش مث بولواره  بعد همچون جایی تو سهرمون نبود دو سه سال بعد ساختن اون بولوارو وازدواح ک کردم خونه شوهرم دقیقا تو همون خیابون بود

همیشه میگن فقط خواب دم صبح تعبیر داره ، اما به نظرم اصلا به زمانش ربطی نداره

خواب دیدم لیوان از دستم افتاد و شکست تعبیرش کردم همون اتفاق افتاد😔

یکی از اعضای خونوادم ازمون جدا شد

هنوز نرفته بودم خونه خودم خواب دیدم تو بازارم و دست ی نوزاد یک روزه ذو‌گرفتم ک راه میرفت و حرف میزد و ب من مامان میگفت بعد چندین ماه ک رفتم خونمو باردار شدم و زایمان کردم دیدم چهره دخترم دقیقا همونیه ک تو خوابم بود دقیقا همون

خواب دیدم لیوان از دستم افتاد و شکست تعبیرش کردم همون اتفاق افتاد😔 یکی از اعضای خونوادم ازمون جدا ...

متاسفم عزیزم🧡😔

قبلش نمیدونستی که تعبیرش این میشه؟

اخرین خوابی که واقعی بود و داداشم الان تعریف کردن

یه شب داداشم خواب میبینن در خونه رو باز میکنه دونفر میان تیر بهش میزنه و میکشنش

چند روز تو این فکر بوده که چرا من همچین خوابی دیدم

تا اینکه دیشب مامان خدابیامرزم میان تو خوابش میگن میدونی چرا اون خوابو دیدی؟چون موقع اذون صبح موبایلت زنگ میزنه و هی خاموشش میکنی و دیرتر از جات بلند میشی در واقع اون وقت کشی که میکرده رو اونجوری بهش نشون دادن

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
چه باحال😍

منم این خوابو دیدم خواب دیدم ی اقایی ک تو خوابم میدونستم حضرت عباسه بهم ی چادر سفید داد ی هفته بعدش شوعرم اومد خواستگاریم بعد برای نشونم ک چادر اورده بودن هم.ن چادر سفید با گلای لاله صورتی بود