2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا خوردي نوش جونت چيزي نميشه اما سعي كن نخوري 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

جگر مرغ منبع انتي بيوتيكي هست كه به مرغ ميدن نبايد خورده شه 

جيگر گوسفندم تا اخر بارداريت نخور جز ممنوعاته

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
همس سه تیکه اونم بخاطر هوسم خوردم😢

با سه تا تيكه هيچي نميشه نوش جونت 

كلا منظورم بود ديگه نخور

دیگه نمیخورم😓

اره عزيزم از اين  به بعد نخور 

ان شاالله بارداري خوبي داشته باشي 

استرس هم نگير سه تيكه اين حرفا رو نداره ☺️☺️☺️☺️

اره عزيزم از اين  به بعد نخور  ان شاالله بارداري خوبي داشته باشي  استرس هم نگي ...

آخه من شکمم دست خودم نیس ی هفته پیشم جیگر گوسفند چهار پنج تیکه خوردم🙈😓

آخه من شکمم دست خودم نیس ی هفته پیشم جیگر گوسفند چهار پنج تیکه خوردم🙈😓

نه نخور عزيزم منبع ويتامين A هست نخور عزيزم هويج جيگر زرشك زعفرون اينا رو نخور مخصوصن جيگر به خاطر ني ني نخور

نه نخور عزيزم منبع ويتامين A هست نخور عزيزم هويج جيگر زرشك زعفرون اينا رو نخور مخصوصن جيگر به خاطر ن ...

دیگه نمیخورم ان شاءالله ک مشکلی پیش نیومده باشه

ممنون عزیزم از توصیه هات😘😘