2777
2789

سلام

واسه خودم سفارش دادم یه چشم‌ نظر اصل رو بگیرن به طلا با یه زنجیر 

به نظرتون سفید باشه طلایی؟

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

سفید 

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه رنگ پوستت گرمه طلای زرد بیشتر بهت میاد اگه سرده طلای سفید بهتره

میشه بیشتر توضیح بدی؟ رنگ پوست من سفید رنگ موهام زیتونی تقریبا چشامم عسلیه 

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
واقعا حافظ کل قرآنی؟ خوش بحالت منم دوس دارم اما حفظیاتم ضعیفه ، قرآن خوندن عجیب آدم رو آروم میکنه🤗

بله عزیزم اگه خدا قبول کنه ❤🥰🥰😘😘

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
التماس دعا  دعا کن لااقل پسرام حافظ قرآن بشن

ان شاءالله عزیزم حتما 😘😘😘

ان شاءالله عزیزم حتما 😘😘😘

سلام عزیزم . من تو تاپیک دیدم شما حافظ قرآنی . اگر زحمتت نیست برای من دعا کن یه گره افتاده تو زندگیم حل نمیشه . خیلی چله و نذر انجام دادم ولی حاجت نگرفتم. شاید خدا دعای شما رو مستجاب کرد. ممنون. میشم دعام کنی

میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.