2777
2789
عنوان

آیا دیسک کمر قابل درمانه؟؟؟

264 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

شوهر من 38ساله است چند وقتیه کمر درد شدید داشت تا اینکه با توجه به ام آر آی مشخص شد مهرهای ال یک تا ال پنج دیسک داره. ایا کسی هست که تجربه درمان داشته باشه

برید پیش متخصص طب سنتی، با اعمال یداوی خوب میشن. نیاز به جراحی و ... هم نیست. فقط باید اراده داشته باشن و دوره درمانو کامل کنن.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

۲ماه پیش خاله من البته دیسکش پاره شده بود عمل کرد الان مثل اهو میدونه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره به شدت اسیبی که عصب ها دیدن داره برخی تا اخر عمر حتی خم شدن هم باید با احتیاط انجام بدن

باخودت تکرار کن من میخواهم، من می توانم، من انجامش خواهم داد،من‌موفق خواهم شد
برید پیش متخصص طب سنتی، با اعمال یداوی خوب میشن. نیاز به جراحی و ... هم نیست. فقط باید اراده داشته ب ...

نرمش درمانی چی جواب میده؟؟ شما طب سنتی رفتین ؟ چند جلسه؟ هزینه اش چه قدره؟

منم گرفتم با چند هفته استراحت مطلق و فیزیوتراپی خداروشکر خوب شد و به عمل نرسید

فقط باید رعایت کرد

همیشهههه از توالت فرنگی استفاده کرد و ورزشایی ک ب کمر اسیب میرسونه انجام نداد

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

نرمش درمانی چی جواب میده؟؟ شما طب سنتی رفتین ؟ چند جلسه؟ هزینه اش چه قدره؟

من تازه دارم یاد میگیرم. هنوز وارد نیستم. ولی میدونم که درمان میشه. من خودم یه بار به چشم دیدم، یه خانومی مسیر پنج متری رو چند دقیقه طول کشید تا بره برسه به اتاق معاینه، ولی بعدش با یه سری ماساژها و رگ‌گیری‌ها تونست توی همون جلسه خیلی راحت‌تر از قبل راه بره. البته باید بگم که موقع درمان، دادش رفت هوا... معلوم بود دردناکه. در مورد هزینه و تعداد جلساتش اطلاعی ندارم. 

اگر تهران هستید، زنگ بزنید درمانگاه سجاد، هم بپرسید، هم اگر خواستید وقت بگیرید. زیر نظر حکیم خیراندیش هست.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
عملش چه شکلیه؟ چه قدر طول میکشه و چند روز بستری و نقاهت داره؟؟

به اندازه یه انگشت جای عملشه ۲روز بستری بود ولی باید تا ۳ماه نشینه دراز بکشه و راه بره سختشم نبود

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥