2777
2789
عنوان

کیا بچه شون اضافه وزن داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 31 پست

رژیم دادن به بچه سخته از یه طرف بچه ناراحت میشه بگی نخور از یه طرفم اصلا نمیتونه خودشو نگهداره ضمنا رژیم ممکنه باعث بشه مواد مغذی به بدنش نرسه قدش کوتاه بمونه موهاش خوب رشد نکنه و..به نظر من فعالیتشو بیشتر کن با خودت ببرش ورزش و پیاده روی براش دوچرخه بخر.غذاهاتو کم چرب درست کن.شیرینی و شکلات برا خونتون نخرید خودتونم نخورید.اضافه وزن رو جدی بگیرید باعث بلوغ زودرس میشه

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زیاد نیست فقط 4-۳ قاشق از برنج یا یه کف دست از نونش کم کنی راحت تا ۶ ماه دیگه درست میشه البت ...

خداکنه.اشتهاش موقع غذا خیلی زیاده

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
رژیم دادن به بچه سخته از یه طرف بچه ناراحت میشه بگی نخور از یه طرفم اصلا نمیتونه خودشو نگهداره ضمنا ...

منم بخاطر قدش خیلی نگرانم.پیاده رویی تا بتونم میبرمش اما هوای لعنتی تهران ک همیشه الودس.از طرفیم این کرونا هست بیشتر میترسم.

من چی بگم پس پسرم اردیبهشت میره تو ۵ سال ۲۸ کیلو هست قدیم خوبه هر چی میبرم بهداشت میگه خوبه میترس ...

خب شاید قدش خیلی بلنده.قدش چنده عزیزم

نمیدونم ن  تپله هر چی هم قدش بلند باشه ۲۸ زیاده

دوستان درست میگن عزیزم.اضافه وزنو جدی بگیر.اگه از الان وزنش زیاد باشه کنترلش سخت میشه بعدن.دکتر ببر اونا بهتر از بهداشت میدونن

میترسم بخاطر کرونا اشتهاش خیلی زیاده

پسر منم اشتهاش خیلی زیاده.حالا برعکس من همیشه غذاها رو رژیمی درست میکنم اماکلا هر کار میکنم وزنش کم نمیشه.این کرونا هم شد دردسر.بچه ها ۹ ماهه توی خونه هستن خب طبیعیه ک چاقتر شن.

پسر منم اشتهاش خیلی زیاده.حالا برعکس من همیشه غذاها رو رژیمی درست میکنم اماکلا هر کار میکنم وزنش کم ...

دقیقا

من فقط از مغازه پاستیل با پفیلا براش میخریم

دیگ هیچی ولی ماشالله تپله گفتم ببرم ی وزرش که دیگ کرونا اومد

دقیقا من فقط از مغازه پاستیل با پفیلا براش میخریم دیگ هیچی ولی ماشالله تپله گفتم ببرم ی وزرش که دی ...

پاستیل خب بازم چاق کنندس.حداقل از این پاستیلا بگیر ک مولتی ویتامینن.ک خاصیتی داشته باشن.پفیلا هم توی خونه درست کن.پسر من عاشق کیک و شکلاته اما خب چون از اول کم بهش دادم الانم عادت داره کم بخوره.ولئ غذاها رو زیاد میخوره مخصوصا غذاهای نونی

[QUOTE=162431382]پاستیل خب بازم چاق کنندس.حداقل از این پاستیلا بگیر ک مولتی ویتامینن.ک خاصیتی داشته باشن.پفیلا هم توی ...[/QUOTE

باید همین کارو کنم روزی ۲ تا بسته حتما باید بخوره

پفیلا قبلا درس میکردم الان جدیدا شوهرم میخره براش