2777
2789
عنوان

شیر خشک نی نی باتجربه های نی نی دار بیان😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 25 پست
از همه مارکای ایرانی بهتره ،بلژیکیه قوطی ای ۳۷۵۰۰ ،من از اول ب پسرم میدادم

جدی قیمتشم خیلی خوبه شما از کجا میخرین؟ پسرت تپل مپله؟😍

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
عزیزم آدرس پستی که میگیری رو میدی بهم ؟؟؟ قوطی چند میگیری؟ نی نیت تپپله😍

بله الان می فرستم 

قوطی ۸۰۰ گرمیش ۶۰۰ تومن 

پسر من با وزن ۲۱۷۰ به دنبا اومد که با زردی شد ۱۹۰۰ الان ۱۰ ماهشه ۹ کیلوئه نسبت به وزن تولدش خیلی عالیه 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله الان می فرستم  قوطی ۸۰۰ گرمیش ۶۰۰ تومن  پسر من با وزن ۲۱۷۰ به دنبا اومد که با زردی ش ...

مرسی عزیزممم یعنی با این حساب هفته ای یک میلیون و دویست هزینه شیر میشه نه؟؟😊😊😊

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
ن ۳ روز یه قوطی😂، پسر من خیلی بی اشتها ولی با این حال وزنش خیلی خوبه ،ینی اگه بچت خوب بخوره شیر رو ...

اهان من بی تجربه ام نمیدونم😂 انشاالله که تپل بشه من عاااشق بچه تمام یعنی میمیرم براشاااا😋😍😊

مرسی عزیزممم یعنی با این حساب هفته ای یک میلیون و دویست هزینه شیر میشه نه؟؟😊😊😊

https://instagram.com/baby.food.ir?igshid=3511swudel85

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

عزیزدلم سوپرامیل عالیه من بچهام دوقلو بودن کوچولو بودن الان ۹ ماهه هستن ۱۰/۵۰۰ حدودا هستن ماشالله تپلن

به دخترمم همینو میدم قطعا

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...