2777
2789
کامپیوترم یه مشکل عجیب پیدا کرده .... وقتی روشنش میکنم بعد از بالا اومدن ویندوز یک صفحه ی کاملا سیاهو نشون میده با نشانگر موس دیگه هیچیییییی

الان با task manager تونستم مرورگرمو باز کنم

لطفا راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همون task managerتو قسمت new taskبزن explorerاگه دسکتاپت نیومد ریاستارت کن با safe modeانتی ویروس نصب کن بزار اسکن کنه اگه نشد ویندوز نصب کن عزیزم
تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  
سیستمت یه مشکل جدی داره با همون safe mode که دوستمون گفتند بیا بالا و بعد اطلاعاتت رو بردار از روی درایو c (یا هرجا که ویندوزت نصبه) چون اگر ویندوزت بپره همه چی پاک میشه از درایو ویندوز و دسکتاپ ... به نظر من ویندوز عوض کنی مطمئن تره ...
زمانی که تسلیم باشی؛ تمام هستی از تو حمایت می‌کند هیچ چیز با تو مخالف نخواهد بود، زیرا تو با هیچ چیز مخالف نیستی. (اشو)