2777
2789
عنوان

خانما بیاین لطفا...

36 بازدید | 2 پست

کیا از کیت تخمک گذاری استفاده کردن و نتیجه گرفتن؟؟؟ کیا نتیجه نگرفتن؟؟ میشه از تجربیاتشون بگین؟؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

برای پسر زایی میخای 

من میزدم ولی هر شبم اقدام بودم

میخاستم مطمئن بشم تخمک آزاد میکنم 

جنسیت برام ملاک نبود چندان 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
برای پسر زایی میخای  من میزدم ولی هر شبم اقدام بودم میخاستم مطمئن بشم تخمک آزاد میکنم  ...

من پسر دوس دارم یه دخر مامانی هم دارم ولی هرچی  قسمت باشه من سه ماهه اقدام کردم فقط این ماه از کیت استفاده کردم میخواستم بدونم تو اون ماهی که استفاده کردی مثبت بوده من فقط موقه تخمک‌گذاری اقدام داشتم

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.