2777
2789

من خودم وقتی با شوهرم غذا میخورم  و کسی اگ باشه پیشمون انقد به لقمه هام  و به دهنم نگاه میکنه و حتی تا قورت دادنش هم که تا کجا پایین میره نگاه میکنه .     یعنی از این رفتار عجیبش خوشم میاد ولی خب غذا کوفتم میشه .. مخصمصا وقتی باهاش قهرم اینکارو میکنه که باهاش اشتی کنم و دست از سرم برداره   /. شما هم بگید 

ارزو کن شاید بزرگترین ارزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد ........ادمی تا ادم نبیند کی ادم شود  ............  در چراغ روغن نباشد کی روشن شود ............ من پیر سایتم نه تازه وارد   

رفتار عجیب نداریم ☹

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتار عجیب نداریم ☹

خوشبحالتون . ما که کلا عجیبیم 

ارزو کن شاید بزرگترین ارزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد ........ادمی تا ادم نبیند کی ادم شود  ............  در چراغ روغن نباشد کی روشن شود ............ من پیر سایتم نه تازه وارد   
هیچی جرات نداره از دست من دولا شع علاقه عجیبی ب نشیمنگاهش دارم

همسر من اول میره دستشویی دستاشو میشوره بعد ...بعدش دوباره دستاشو میشوره.همیشه برام سواله چرا قبل و ب ...

خودت اینکارو نمیکنی مگه ؟؟؟؟؟؟

اصن عجیب نیس کار همسرت 

عجیب تویی ک نمیدونی چرا 

موقع غذا خوردن با لب و لوچه روغنی و ازم بوس میگره . میگم چندشم میشه ولم کن کروناس ول نمیکنه سر سفره      

میره تو دستشویی گوشیشو میبره کلیپ نگاه کنه حوصلش سر نره 

میدونی نی نی سایت  تلگرام ، واتساب ، ..... و حتی اینستا  هم هرچقدر هم زرق و برق  داشته  باشن  بازم  بعد  یه مدت دلت و میزنه  میدونی چرا چون همش تظاهر  همش  فقط  رو کم کنی  همش .....  اما اینجا نی نی سایت  ما  خودمونیم  خود واقعیمون  اخه  هیشکی هیشکی  رو نمیشناسیم .  اینجا  نی نی سایت  خواهرانه  بهم کمک میکنیم  درد و دل  میکنیم  اینجا جای خوبیه برا درد و دل  کردن  ما خانوما  حرفایی که تو دلمونه   غصه هامون  حتی وقتی نمیتونیم  به نزدیک ترین کسمون  بزنیم   اینجا راحت  میگیم    ممنونم  نی نی سایتی ها  وقتی با شماها حرف میزنم   اروم میشم   دلم  سبک  میشه  الهی همیشه  باشید 😍    
خودت اینکارو نمیکنی مگه ؟؟؟؟؟؟ اصن عجیب نیس کار همسرت  عجیب تویی ک نمیدونی چرا

من یه بار دستمو میشورم اونم بعد از...نیازی نیست وقتی تو خونه هستیم قبلشم بشوریم.فقط وقتی از بیرون میام این کارو میکنم ولی همسرم تو خونه هر بار همین کارو میکنه

شوهر منم قبل دستشویی حسابی حسابی میشوره دستاشو بعد که از دستشویی بیرون اومد یه سر سری میشوره بهش میکم بعد دستشویی ادم درست دستاشو میشوره نه قبل دستشویی

میره تو دستشویی گوشیشو میبره کلیپ نگاه کنه حوصلش سر نره 

گل گفتی... شوهر منم همینه بخدا       

گل گفتی... شوهر منم همینه بخدا        

گاهیم  اهنگ هارو میخونه با مسخره بازی اخر بهش میگم  بابا یکم سنگین باش سرم رفت  انگار بچه دوساله هست 

میدونی نی نی سایت  تلگرام ، واتساب ، ..... و حتی اینستا  هم هرچقدر هم زرق و برق  داشته  باشن  بازم  بعد  یه مدت دلت و میزنه  میدونی چرا چون همش تظاهر  همش  فقط  رو کم کنی  همش .....  اما اینجا نی نی سایت  ما  خودمونیم  خود واقعیمون  اخه  هیشکی هیشکی  رو نمیشناسیم .  اینجا  نی نی سایت  خواهرانه  بهم کمک میکنیم  درد و دل  میکنیم  اینجا جای خوبیه برا درد و دل  کردن  ما خانوما  حرفایی که تو دلمونه   غصه هامون  حتی وقتی نمیتونیم  به نزدیک ترین کسمون  بزنیم   اینجا راحت  میگیم    ممنونم  نی نی سایتی ها  وقتی با شماها حرف میزنم   اروم میشم   دلم  سبک  میشه  الهی همیشه  باشید 😍