تنبلی تخمدان هم دارم(pco) یه دوره مدروکسی پروژسترون برام تجویز کردن اثری نداشت یه دوره متفورمین بازم اثری نداشت بعد دوباره دوفاستون تجویز شد که تا زمان مصرف پریود منظم بود بعد از تموم شدن دوران مصرف دارو دوباره نامنظمی پریود دارم. دوماه پریود نمیشم بعد پریود میشم یک ماه خونریزی و لکه بینی دارم تا دوفاستون نخورم خوب نمیشم.الان 7 ساله بدون جلوگیری هستیم ولی خیلی رابطه کم داریم میشه گفت ماهی یکبار یا دوبار هر دومون خیلی سرد و بی تفاوتیم نسبت به رابطه جنسی.اصلا نمیدونم تاریخ تخمک گذاریم چندم ماه میشه الان تازه شروع کردم به ورزش دوچرخه سواری و پیاده روی آیا مشکلم با ورزش و کاهش وزن رفع میشه؟هر دکتری میرم میگه مشکلت اضافه وزنه وزنت کم بشه خوب میشی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منظوورت اینه ۷ سال بچه نخاستی تازه اقدام کردی؟خب بعد رابطه .یکم دراز بکش زود با نشو
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
اون مایه که در نهایت میاد بیرون همش ولی برای بارداری باید حداقل در ماه دو روز در میون نزدیکی داشته باشید
همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
خودتو شوهرت هردو باید تقویت بشین خرما شیرموز اینا بده شوهرت بخوره اول میل جنسیش بالا بره . خودتم همینطور . بعدم دیگه بعد پریودت تا ۱۰ روز یه در میون رابطه داشته باشین . زودم پا نشو