بله چند ساله دارم.هر.لحظه دعا میکنم.هر چی ام.از.خدا.میخوام.حداقل ناامیدم.کنه.و. دلمو خوش کنه به این.زندگی نمیکنه.حاجتم رو هم نداده هنوز
موندم تو سردرگمی😔
اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼
خدا خودش شاهده هر شب به امید این میخوابم که شاید خواب ببینم خدا حاجتمو داده یا یه نشونه از اینکه خدا قراره حاجتمو بده ولی صبح که بلند میشم میبینم نه خوابی دیدم نه امیدواری بخدا الان دارم با گریه تایپ میکنم
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
بخدا اینایی که میگم از درد دلم مینویسم واقعا از هر لحاظ خسته شدم برات آرزو میکنم هرچی زودتر به حاجتت برسی که نخواست مثل من به این حال و اوضاع ادامه بدی انشالله که به بهترین شکل مشکلت حل بشه و حاجت روا بشی
ان شالله خدا کنه همین بشه الهی که جفتمون حاجت روا بشیم
انشالله عزیزم