2777
2789
عنوان

شده یه عالمه دعا کنید و نشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 24 پست

بله چند ساله دارم.هر.لحظه دعا میکنم.هر چی ام.از.خدا.میخوام.حداقل ناامیدم.کنه.و. دلمو خوش کنه به این.زندگی نمیکنه.حاجتم رو هم نداده هنوز 

موندم تو سردرگمی😔

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
دوسال دارم دعا و چله بر میدارم  نمیشه ولی نمی‌دونم چه مرضی دارم بازم یه چله جدید که می‌شنوم اون ...

عمیق درکت میکنم   عمیق که میگم یعنی واقعا عمیق

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمیق درکت میکنم   عمیق که میگم یعنی واقعا عمیق

خدا خودش شاهده هر شب به امید این می‌خوابم که شاید خواب ببینم خدا حاجتمو داده یا یه نشونه از اینکه خدا قراره حاجتمو بده ولی صبح که بلند میشم میبینم نه خوابی دیدم نه امیدواری بخدا الان دارم با گریه تایپ میکنم

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
دوسال دارم دعا و چله بر میدارم  نمیشه ولی نمی‌دونم چه مرضی دارم بازم یه چله جدید که می‌شنوم اون ...

مثل.منی.که.من باز.امروز.یه چله شروع.کردم😭😭صدمین.چله است فکر.کنم.تو این.چند سال هر.لحظه کارم دعاست.من دعا میکنم شما حاجت روا بشی 

شمام.واسه.من دعا کن مادرشوهرم راضی بشه خونه مستقل بسازیم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
خدا خودش شاهده هر شب به امید این می‌خوابم که شاید خواب ببینم خدا حاجتمو داده یا یه نشونه از اینکه خد ...

عزیز دلم   چقدر قشنگ نوشتی   احساس کردم خودم دارم  حرف میزنم             شب و صبح   ظهر و عصر    .//

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
مثل.منی.که.من باز.امروز.یه چله شروع.کردم😭😭صدمین.چله است فکر.کنم.تو این.چند سال هر.لحظه کارم دعاست. ...

حتما عزیزم برات دعا میکنم حتما انشالله که هرچی زودتر حاجت رواشی

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
عزیز دلم   چقدر قشنگ نوشتی   احساس کردم خودم دارم  حرف میزنم      &nbs ...

بخدا اینایی که میگم از درد دلم می‌نویسم واقعا از هر لحاظ خسته شدم برات آرزو میکنم هرچی زودتر به حاجتت برسی که نخواست مثل من به این حال و اوضاع ادامه بدی انشالله که به بهترین شکل مشکلت حل بشه و حاجت روا بشی

بخدا اینایی که میگم از درد دلم می‌نویسم واقعا از هر لحاظ خسته شدم برات آرزو میکنم هرچی زودتر به حاجت ...

ان شالله خدا کنه همین بشه        الهی که جفتمون حاجت روا بشیم

ان شالله خدا کنه همین بشه        الهی که جفتمون حاجت روا بشیم

انشالله عزیزم