2777
2789
خوب شاید از نظر خودت خوبی اما از نظر خواستگارات نیستی ..یا اونا دنبال معیار خودشونن که در شما نیست . ...

یعنی تو این 15 سال که میان میرن برا  یه مورد مناسب نبودم؟ حس بدی میده بهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سخت نگیر من سه تا دخترعمو دارم خواهرن از خانومی و زیبایی و خانواده نگم برات یعنی کل پسرای فامیل محل همسایه رفتن خواستگاریش ن اینا رد کردن رو هرکدوم ی ایراد گرفتن ی چیز همه چی تموم میخواستن الان دختر بزرگه 45سالشه کوچیکه سی

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

کم تقصیر هم نیستی همه رو رد کردی و سخت گیری کردی باید فکر اینجاشم میکردی

برحذر باش! و از تن‌پروری و بی‌حوصلگی بپرهیز. این دو خصلت به طور حتم تو را از بهره‌های دنیا و آخرت هر دو محروم خواهد ساخت. در باقیماندة عمر خود عمر از دست رفته را جبران کن...
یعنی تو این 15 سال که میان میرن برا  یه مورد مناسب نبودم؟ حس بدی میده بهم

ممکنه نبوده باشه ..اگر شما اوکی بودی اونا نه ...قطعا دلیلشو تو خودت پیدا کن ..ببین کجای کار میلنگه..اگر از همشون شما یه ایرادی درمیاری که عزیزم مقصری...

دیگه نا امید شدم حداقل نگاه های عجیب غریب و کنایه ها نبود سرمو مینداختم پایین زندگی مو میکردم

اهمیت نده اونایی ک کنایه میزنن و دیگرانو بخاطر هر موردی فرق نداره چ مجرد بودن چ بچه دار نشدن چ میدونم کوتاه بودن یا بلند بودن تحقیر میکن ب شدتتت کمبود دارن توجه نکن.

منم مجردم و منم ازین حرفها و کنایه خستم ولی تو طاهر نشون نمیدم ب نظرم موضوع فقط ازدواج کردن نیست مهم اینه ک ازدواج خوب داشته باشیم .وگرنه اگه فقط ب ازدواج کردن باشه ک بلا نسبت این همه ادم بیخود و ب درد نخور ریخته ک میخوان اویزوون زندگیت شن ک خرجشونم دربیاد .

منم خواستگارام هیچ کدوم خوب نیستن و ب دلم نمیمشینن.