2777
2789
از کجا میدونی تا حالا شاید دو مورد بوده رد کردم

همه کسایی بوده خب براشون ولی اگه میگی کلا دو مورد داشتی اگه بخوام رک بگم باید بگم شما هم حتما کوتاهی داشتی و به فکر نبودی و دنبالش نبودی وگرنه با اجتماعی بودن و خوشرو و خوش برخورد بودن بیشتر میان

برحذر باش! و از تن‌پروری و بی‌حوصلگی بپرهیز. این دو خصلت به طور حتم تو را از بهره‌های دنیا و آخرت هر دو محروم خواهد ساخت. در باقیماندة عمر خود عمر از دست رفته را جبران کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دل نگیر. اینا باید سر دخترهاشون یا خواهرهاشون بیاد تا بفهمن خیلی ها سخت گیری نمیکنن ولی هنوز مجرد ...

چه حرف مسخره ایی. نظرمو گفتم حقیقت هم تلخ خودم ۳۳ سالمه هنوز مجردم نترس سرم اومده که دارم میگم

برحذر باش! و از تن‌پروری و بی‌حوصلگی بپرهیز. این دو خصلت به طور حتم تو را از بهره‌های دنیا و آخرت هر دو محروم خواهد ساخت. در باقیماندة عمر خود عمر از دست رفته را جبران کن...
والا 37 سالگی همه از دوستی فقط یه چیز میخوان در ضمن از لحاظ روحی آسیب میبینم بدتر میشه

تمام زندگی همه که یک سناریوی تکراری کودکی و جوانی و ازدواح و بچه نیست که زندگی ابعاد زیادی داره پر از رنج و مشقت هم هست البته بالایی هم داره ها خدا رو شکر کن  منم گاهی اوقات ناراحتی و رنج میکشم از بی همدم بودن بعد میگذره. اینقدر دختر هست معلولیت یا بیماری سخت دارن یا مطلقه با یه بچه یا یا ازدواج کرده اما با تحصیلات بالا شغل پیدا نکرده هیچ وقت. یه دوست دارم 30سالشه از 22سالکی تا الان تنها و در فقر زندگی میکنه پدر و مادر نداره تازه هم تونسته شغل مناسب پیدا کنه. تو بیمارستان خانمی رو دیدم 2تا بچه معلول داشت میگفت 2تا فرشته دارم چرا اینا رو نمیبینی استاتر همه تو زندگی ناراحتی و غصه  و شادی دارن همه ادم از فردای خودش خبر نداره. هر وقت غصه اومد سراغت بشین گریه کن ناراحتی کن بعد خودت رو به اغوش بکش و ادامه بده

37 سالمه شاغلم خودم ماشین و یکم سرمایه دارم، لیسانسم، تو جامعه هستم همش، سطح اقتصادی خانواده هم متوس ...

همه چی تون عالیه 

همکار منم همین شماس وضع مالی هم عالی خودش خونه ماشین داره خانوادشم سرشناس ،خودش سوپروایزر بیمارستانه 

منتها هرکی اومده تحقیق بیمارستان بخاطر اینکه اخلاقش تند و تیزه و جیغ جیغویه بد گفتن 

خیلی خانم خوبیه ولی همین اخلاقش همه ازش مینالن

میخام بگم ببینید تو رفتارتون چیزی هست بخایین تغییرش بدین 

یعنی تو این 15 سال که میان میرن برا  یه مورد مناسب نبودم؟ حس بدی میده بهم

شاید خودت زیادی سختگیری.البته سختگیری خوبه اما نه زیاد از حد

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

[QUOTE=162399856]ببین طلسم_درونی#  نداری ؟!ازازدواج نمیترسی ؟؟ یا توخونواده کسی ت زندگی مشترکش شکست نخورده ؟! ...[/QUOTE

زندگی کسی بهم بخوره بما چه😐

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
تمام زندگی همه که یک سناریوی تکراری کودکی و جوانی و ازدواح و بچه نیست که زندگی ابعاد زیادی داره پر ا ...

مرسی جانم که بهم دلگرمی میدی، تو ظاهر آنقدر آدم محکمی هستم ولی گاها تو خالی میشم و نگاه ها اذیتم میکنه و کم میارم

مرسی جانم که بهم دلگرمی میدی، تو ظاهر آنقدر آدم محکمی هستم ولی گاها تو خالی میشم و نگاه ها اذیتم میک ...

قربونت خوشحالم که تو جاهای دیگه زندگیت موفقی.  برای همه ما هم این گاهی ها پیش میاد 

نمیدونم چرا هر کس سنش میره بالا میگن سخت گیری کردی !  ولی من کسانی را دیدم که سخت گیری نکردن و ...

والا یا وقتی طرفی ک میاد خواستگاری از هیچ نظر ب دردبخور نیست و ایده ال دختر نیست چرا باید قبولش کنه و خودشو بدبخت کنه بعدم بهش انگ سختگیر بودن بزنن.موضوع ک تنها ازدواج کردن نیست موضوع ازدواجه مناسبه

[QUOTE=162399856]ببین طلسم_درونی#  نداری ؟!ازازدواج نمیترسی ؟؟ یا توخونواده کسی ت زندگی مشترکش ...

زندگی هیچ کس ب ماربطی نداره ولی بعضی اتفاقا ت ناخوداگاهت ی گره و طلسم ب وجود میارن برای همینم ت بعضی کارا هرچی تلاش میکنی انگارفقط درجا زدی غافل ازاینکه ی طلسم روانی جلو ورود اون اتفاق ک میخوایو گرفته

خدایا خودت بساز تُ بسازی قشنگتره❤