2777
2789

سلام دوستان دوقلوهای من دو سال و هفت ماهشونه و تا به حال سه بار خواستم از پوشک بگیرم ولی متاسفانه نشده چون از دستشویی کردن میترسن و تا می‌خوام عذر می‌خوام جیش کنم جیغ میززن و گریه میکنن تو رو خدا اگر تجربه مشابه دارین کمکم کنید دیگه بریدم

فقط خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا داره سه سالشون میشه. وقتی توی پوشک دستشویی میکنن و نمیترسن یعنی یک واکنشی دیدن که میترسن بدون پوشک دستشویی کنن.. شرشون داد نزدین موقع دستشویی ، دعواشون نکردی. یلخره باید یک کاری بکنی .. 

هنوزاماده نیس یادش نده تاوقتی خودش نخاداصلااسرارنکن 

خیلی نگرانم که چرا اینقدر میترسن اصلا وحشت میکنن هی می‌خوام با دست جلوشو بگیرن

تا به حال سه بارم مشاوره رفتم و هر کاری گفتن انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم

فقط خدا

لگن طرح ماشین بگیر براشون مشغول بازی میشن حواسشون پرت میشه وقتی دسشویی کردن دست بزن بگو افرررین هورااا  بکش هر بار همین کارو بکن میشه تفریح براشون دختر من ۱ سال و ۳ ماهشه با همین کارا از پوشک گرفتمش فقط وقتی بیرون یا مهمونی میریم پوشک میکنم بعد تاجیش میکنه میگه ماما هان هان یعنی جیش دارم ماشینمو بیار میگم پوشکی اشکالی نداره  

پسر من اونطوری بود البته هجده ماهگی که باز کردم اوتطوری شد بچه فکر میکنه جزیی از بدنش جدا میشه که می ...

منم دفعه سومه امتحان کردم به فاصله دو ماه دوماه ولی هر بار همونجورین

فقط خدا
خیلی نگرانم که چرا اینقدر میترسن اصلا وحشت میکنن هی می‌خوام با دست جلوشو بگیرن تا به حال سه بارم مش ...

عزیزم دستشوییتو بااستیکر و عروسک ووسایل کودکانه تزیین کن خوششون میاد 

برامادرشدن منم دعاکنید

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹

منم الان دقیقا تو همین مشکلم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️

دخترم میترسه تا بدون پوشاک شلوارپاش میکنم. استرس میگیره،باخودش حرف میزنه ،التماس میکنه پوشکش کنم خودش پوشک میاره میگه مامان اه اه،یعنی پوشاکم کن،تا پوشاک ک میکنم کارشو میکنه،اگه بدون پوشاک خراب کاری کنه خودشو میزنه بیچاره از خجالت آب میشه. با اینکه من هرسری میگم عیب نداره مامانی الان تمیز میکنم ولی بازم اینقد حالت روانی و روح روان بچه خراب میشه خودم دیوونه میشم طاقت نمیارم ،دوباره می بندمش به پوشک.

تا شما میخوای جیش کنی جیغ میزنن؟

نه با خودم میبرمشون دستشویی خودم جلوشون ببخشید انجام میدم و دست میزنم اونا هم دست میزنم ولی وقتی خودشون می‌خوام انجام بدن جیغ میزنن

فقط خدا

و وقتی یه روز کامل یاد گرفت که دسشویی نکنه تو پوشکش با شوهرم بردیمش اسباب بازی فروشی گفتیم هر کدومو میخوای اشاره کن این جایزه توعه خیلی ذوق کرد گاهیم مشغول بازی یادش میره شلوارک خیس میکنه میگم نترس اشکالی نداره ولی دفعه بعد بهم بگو که شلوارت خیس نشه  بهم میگه خیلی محبت کن دعوا نکن