2777
2789

فوق تخصص گوارش برو

فرقیم نداره والا

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دچار شدم بهم گفت هر روز تو آب و بتادبن بشینم بعد دوش بگیرم.با غذا حتما روغن زیتون و سبزی بخورم.شیاف هم نوشت روزی دو تا.کمتر از ده روز خوب شدم.دکتر عمومی هم رفته بودم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
چجوری فهمیدی بواسیر داری؟ من نمیدونم چجوری بفهمم دارم یا نه😢😅

درد  وحشتناک داره.موقع دستشویی حس میکنی داری آتیش میگیری.یک برآمدگی رو مقعد حس میکنی که داره از بدنت خارج میشه

چجوری فهمیدی بواسیر داری؟ من نمیدونم چجوری بفهمم دارم یا نه😢😅

خونریزی رنگ روشن یا کنار مقعدم یه چیزایی هست خیالت راحت داشته باشی میفهمی از همه مهمتر درد ک داری نمیتونی بشینی

بالا نوشتم چیکار کنی خوب بشی اگه اولش موارد بالا رو رعایت کن تو ده روز خوب میشی نگران نباش 

نه من چند سال دارم باید عمل کنم ولی میترسم بعد ببخشید مدفوع همیشه انتی هموریید شیاف میزارم

نه من چند سال دارم باید عمل کنم ولی میترسم بعد ببخشید مدفوع همیشه انتی هموریید شیاف میزارم

ای وای تو چطوری چند سال تحمل کردی؟من تا متوجه شدم درمان کردم.حالا زودی برو عمل کن دردش خیلی زیاد

من یه دکتر خیلی خوب میشناسم که یکی از دوستام پیش ایشون لیزر انجام داد اسمش دکتر بیژن عابدیان بود

ساتشم اینه https://darmanlaser.com/

کلینیک پایتخت مرکز کلیه خدمات درمانی زیر نظر پزشک متخصص بواسیر، هموروئید، شقاق، فیستول و کیست مویی با لیزر بدون بیهوشی https://clinicdarman.com/