2777
2789

سوال من اینهه مثلا یکی ک ادبیات میخونه اگ بخاد ازمون استخدامی شرکت کنه خب معلم ادبیات میشه.اما سوالایی ک ازش میپرسن چجوریه؟فقط مربوطب ادبیاته؟یا مثل کنکوره و سوالای عمومی ام داراه؟مثلا دینی و تاریخ و؟؟؟؟

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون

من بخام چار سال دیگه ازمون بدم فقط باید دانشم تو ادبیاتو قوی کنم؟چنتا سوال میشه؟

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
من بخام چار سال دیگه ازمون بدم فقط باید دانشم تو ادبیاتو قوی کنم؟چنتا سوال میشه؟

نه یه ازمون کلی من 3-4 بار رفتم قبول نشدم  

یعنی خوب نخوندم ولی اونایی هم ک خوندن کم قبول میشن مثلا میگن کرج 3 تا دونه خانم کلا برای رشته حسابداری اموزش پرورش میخواستن

ازمون ک میاد اگر برای دبیری بخوای شرکت کنی هم درسای عمومی هست هم تخصصی رشتت بعد سوالات هوش و کامپیوتر و دانش اجتماعی و سیاسی هم هست

اگر وقت داری بشین بخون نمونه سوال و کتاب هاش تو نت هست

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه یه ازمون کلی من 3-4 بار رفتم قبول نشدم     یعنی خوب نخوندم ولی اونایی هم ک خوندن کم قب ...

من تازه کنکور دادم ادبیات قبول شدم.چارسال وقت دارم ولی نمیدونسدم چجوریه

من تازه کنکور دادم ادبیات قبول شدم.چارسال وقت دارم ولی نمیدونسدم چجوریه

اصلا همین الان بری سایت سنجش میتونی ازمون استخدامیو رو ببینی بزن روش

بعد دفترچه راهنماشو دانلود کن نوشته چ درسایی میاد 

یه چیزایی میفهمی دفترچه رو ببینی

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...