2777
2789
عنوان

دماسنج فر چجوریه

2421 بازدید | 8 پست

من توسترم خودش دماسنج داره بعد موقع پخت مثلا رو ۱۸۰ درجه میچرخونم ولی دماسنج دمای داخل کابین فر رو ۱۷۰ نشون میده و من باید واسه پخت دمارو ۱۸۰ بکنم یعنی باید دمارو بیشتر کنم تا دماسنج ۱۸۰ رو نشون بده؟

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی

اره اون دماسنجی ک جدا دما رو نشون میده اون درست ترِ

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
اره اون دماسنجی ک جدا دما رو نشون میده اون درست ترِ

آهان مرسی

پس یعنی دمارو رو ۱۹۰ بکنم یا کمتر یا بیشتر تا دماسنج بیاد رو ۱۸۰؟

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توستر دماش چقد با فر فرق داره من کیک گذاشتم سوخت

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

آهان مرسی پس یعنی دمارو رو ۱۹۰ بکنم یا کمتر یا بیشتر تا دماسنج بیاد رو ۱۸۰؟

اره اینو ی پیج اشپزی اموزش داد

با دماسنج زودتر قلق فر میاد دستتون

باید بیشتر بکنی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
دست گلت درد نکنه

خواهش میکنم

توستر گرماش بیشتره بنطرم ده بیستا باید کمتر بزاری

اره منم همچین فکری اومد ذهنم مرسی

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*