2777
2789

دوستان من یه سوالی دارم لطفا هم فکری کنید... چند روز پیش به همسرم گفتم میخوام برم لاک و یه سری لوازم آرایشی بخرم گذشت تا دیروز همسرم بهم زنگ زد گفت لاک چی میخواستی برام عکس فرستاد گفت انتخاب کن منم انتخاب کردم چندتا وسیله خرید آورد برام ظهر که اومد متوجه شدم فروشنده خانم بوده و از اینایی که مثل ویزیتور هستن خودشون بار میبرن مغازه ها و میفروشن بعد اومد خونه پول رو کارت به کارت کرد بعد من گفتم چجوری اطمینان کرده بدون پول جنس داده بهت گفت ما مغازه داریم خوب بخاطر 100 تومن 200 تومن که خودشو خراب نمیکنه طرف بیاد دم مغازه منم بیخیال شدم ولی فکرم درگیره بعد قبلا ازش چندباری عطر خریده بود و شماره اون خانوم رو داشت امروز گفتم باز وسیله میخوام و اینا گفت شمارش رو بردار از تو گوشیم زنگ بزن ببین داره خودت رو معرفی کن خانوم منی بعد من شماره رو گرفتم زنگ زدم دوبار جواب نداد بعد واتساپ و تلگرامش رو دیدم هیچ عکسی نداشت الان یه حس بدی دارم میخوام بدونم چیکار کنم

وااااااا😐😐

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره ... منم شماره کاریم هیچ عکس پروفایلی نداره 

خوشتون میاد خودتون برین رو مخ خودتون

اینجاهم ک همه توهم خیانت دارن ذهنتو مسموم میکنن

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     

همین که یادش بوده شما لاک میخواستی یعنی براش مهمی... دوست دارد.. مثبت باش

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
اگه مورد دیگه ای ازش ندیدی، به نظرم این مورد مشکوکی نیست. همسرت مغازه داره؟ 

نه ندیدم واقعا مرد خوبیه اما من چون همیشه تو خونه ام و اون مغازه س حساس شدم بس که تایپیک خیانت دیدم😔