2777
2789
عنوان

امروز نامزدم بهم گفت...

1085 بازدید | 94 پست

بهم گفت تو اصلا به خودت نمی‌رسی و هیچ ناز و عشوه ای نداری اگه بخوای اینجوری باشی ازت سرد میشم بچه ها خواهش میکنم کمکم کنید بگین چه جوری برا شوهر تون ناز میکنین و عشوه میاین  چه کارایی انجام میدین که زندگیتون یکنواخت نمیشه توروخدا کمک کنید و سرزنشم نکنید بخدا به خاطر حرفاش از صبح دارم گریه میکنم توروخدا کمکم کنید یکم از تجربه هاتون بگید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینقد از این مدل مردا بدم میاد 

پس توام تا میتونی خرج کن و ب خودت برس 

از لاک و لباس و لوازم ارایش کم نزار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ینی چی ب خودت نمیرسی

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

چند سالته 

الان چجوری هستی 

سنتنی ازدواج کردی ؟

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝