2777
2789
عنوان

من قهر خونه ی پدرمم ولی قلبم زیاد بی تاب نیس 😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 29 پست
وای سخته امیدوارم خدا کمکت کنه ـ منم شوهرم هر بلایی سرم بیاره نمیتونم ولش کنم نمیدونم نمیشه انگار یه ...

منم نمی تونستم ولی یه بار دلمو به دریا زدم منم دلم وصل بود بهش ولی وقتی اروم نبودم تمام زندگیم حسرت بود مجبوررر شدم مجبوررررر

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😢 😢😢امیدوارم خدا کمکت کنه 

انشالله ❤️😞

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نمیخوام این سری برگردم تا اخرش میرم خسته شدم 😭😭😭

مطمعنم اگه شوهرت بفهمه ک دیگه بفکرش نیستی و خسته شدی عوض میشه و میاد دنبالت.اگه میخای راهنماییت میکنم ب شرطی ک انجام بدی.اگه نمیخای انجام بدی ام بگو ک الکی تایپ نکنم

مطمعنم اگه شوهرت بفهمه ک دیگه بفکرش نیستی و خسته شدی عوض میشه و میاد دنبالت.اگه میخای راهنماییت میکن ...

نه بگو بگو لطفا ❤️

مرسی از حوصلت ❤️🌹

تو تا حالا تجربه ی چنین قضیه ی رو داشتی ؟

میدونی این اولین باره که خودم میام قهر  یه بار همسرم منو به زور اورد خونه ی پدرم ، تقصیر کار ن ...

من جات نیستم ولی ببین حرفاش از رو عصبانیت یا حالت عادی هم میگه اگه حالت عادی ام میگه و توانش رو داری جدا شو 

من همسرم تو عصبانیت خیلی حرفا میزنه ولی بعدش از اینور اونور خبر میرسه که ناراحته گریه میکنه و فلان برای همین هیچ وقت حرفای تو دعواش رو جدی نمیگیرم 

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
نه بگو بگو لطفا ❤️ مرسی از حوصلت ❤️🌹 تو تا حالا تجربه ی چنین قضیه ی رو داشتی ؟

بله عزیزم داشتم.بدون هیچ توضیح و حرفی تموم راه های ارتباطیت رو قطع‌کن.واتساپ.تلگرام.اینستا..همرو

فقط قبلش ی استوری راجب رفتن بزار.مثلا بنویس گاهی باید پا بزاری رو دلت و بری شاید اینده ی خوبی درانتظارت باشه..همین

مطمعن باش باهات تماس میگیره .من شوهرم بعداز ۲۰روز ک دید هیچ سراغی ازش نگرفتم‌زنگ زد

وقتی تماس گرفت جوابش رو نده اگر پیام داد بگو نمیخام با شنیدن صدات یاد زجرایی ک کشیدم بیوفتم.مطمعن باش میاد دنبالت شوهر من ۲۰روز طول کشید شوهر تو شاید ۶ماه طول بکشه فقط باید هیچ خبری ازت نداشته باشه ک بفهمه از دستت داده.این راه حل رو همه جواب داده امیدوارم رو شوهر توام جواب بده

من جات نیستم ولی ببین حرفاش از رو عصبانیت یا حالت عادی هم میگه اگه حالت عادی ام میگه و توانش رو داری ...

گریه ؟ ناراحت ؟ محاله

وقتی داشتم می اومدم حتی به طعنه نگفت نرو 

فقط گف گوشی و طلاهارو نبر ، منم اتییش گرفتم ، باخودم اوردم 

اس زده تو وسایلمو دزدیدی باباتم تورو 

مرددددما مردم

چقدر توی عصبانیت بگه من رد کنم ، یه بار دوبار سه بار چهار بار یا چهار سال 

میدونی چی اتیشم میزنه اینکه میگه نه زنیرو الکی میزنن نه میندازن بیرون ، هم خودش هم کل خانوادش میدونن لیاقت من این رفتارا نیس ولی ...

بله عزیزم داشتم.بدون هیچ توضیح و حرفی تموم راه های ارتباطیت رو قطع‌کن.واتساپ.تلگرام.اینستا..همرو فق ...

مرسی گلم منم همین تصمیم رو دارم 

فقط میدونی یه چیزی ته دلمو خالی میکنه ، اینکه میگف هر زنی بره دیگه هیچ مردی نمیره دنبالش باید واسه همیشه بره یا خودش برگرده 

کلا فراموش میشه

خودشم خیلی غد و لجبازه ، میگف اگه بری دیگه برو ،  من از اینا دلم خالی میشه وگرنه احساساتمو سرکوب میکنم 

مرسی گلم منم همین تصمیم رو دارم  فقط میدونی یه چیزی ته دلمو خالی میکنه ، اینکه میگف هر زنی بره ...

شوهر منم همینارو میگفت‌حتی خیلی بدتر.من بدون هزار تومن‌پول رفتم خونه پدرم.کارتو ازم گرفت..گردن بندمو پاره کرد.وقتی برگشتم دیدم شالم تو تخته.گفت هرشب اینو بو میکردم میخابیدم

شوهر منم همینارو میگفت‌حتی خیلی بدتر.من بدون هزار تومن‌پول رفتم خونه پدرم.کارتو ازم گرفت..گردن بندمو ...

راست میگی ؟ امیدوارم خدا ارامش بده به زندگیت🌹❤️ 

منم همین کارو میکنم 🌹❤️

گریه ؟ ناراحت ؟ محاله وقتی داشتم می اومدم حتی به طعنه نگفت نرو  فقط گف گوشی و طلاهارو نبر ، م ...

یادم اومد بودم تو اون تاپیکت مال منم جلو من هیچی نمیگه فقط سکوت میکنه و میریزه تو خودش ولی از لجم خیلی کارها میکنه تو تاپیکام هست 

آستانه تحمل هرکسی فرق داره من نمی تونم از دوست داشتنم بگذرم نمیتونم ببینم بعد من خودشو نابود کنه پس انقد مطالعه میکنم انقد مشاوره میگیرم تا بتونم مشکلمونو حل کنم 

قبلا میگفتم بابابزرگم بفهمه چی اگه اونا بفهمن دیگه حتما جدا میشم ولی الان که فهمیدن و من بازم هیچکار نکردم میفهمم ارزش زندگیم بیشتر از ایناست اول خودمو اصلاح کردم بعدم به درمان همسرم کمک میکنم 

همسرتون بد حرف زده بود اما ببین اگه مثلا کار دیگه ای میکردی یا با زبون دیگه ای باهاش حرف میزدی بازم اینطور رفتار میکرد؟!زندگی خودته هیچکی نمیتونه بگه جدا شو یا نشو بشین خوبی هاش روبنویس بدی هاشم بنویس کارایی که در حقت کرده خوب و بدش رو بنویس همینطور درباره خودت بعد ببین کدوم طرف ترازو سنگینی بیشتری میکنه بعد تصمیم بگیر من یه بار بخاطر اینکه همسرم رو راضی کنم بیاد مشاوره گفتم مشاور گفته همسرت خیلی دوستت داره(چون متنفر از اینکه خونوادش بگن تو درگیر زندگیت نیستی یا معلوم نیست زنت رو دوست داری یا نه چون اهل بروز نیست)برگشت بهم گفت دکتر از کجا فهمید دوستت دارم چی بهش گفتی؟بالاجبار مجبور شدم براش دلیل بیارم 

دوستم داری چون بهم خیانت نمیکنی-دوستم داری چون از حموم که میام موهامو سشوار میکنی-دوستم داری چون تولدم یادت نمیره_دوستم داری چون اون روز فلان حرف رو زدی که قند تو دلم اب شد-دوستم داری چون در برابر حرفام سکوت میکنی دوستم داری چون اون روز اومدی دنبالم یا بعد هر دعوا بازم آشتی میکنیم مثل قبلی و خیلی چیزای دیگه و دلیل های کوچیک 

میدونی نتیجه چی شد؟هم خودم خوبی هاش رو مرور کردم و فهمیدم زندگیم چه شیرینی هایی داره چون گشتم فقط خوبی هارو پیدا کنم دوم اینکه ازم اسم و نشونی مشاور رو گرفت ....تو هم فکر کن قلق شوهرتو پیدا کن منم ۴سال ازدواج کردم کار داره تا اخلاق همو بدونیم تو ارامش تصمیم بگیر و این کاری که گفتم بکن و بعد هر تصمیمی گرفتی با ارامش صحبت کن و اگر قرار به موندن بود اتمام حجت کن ولی توییخ نکن نگو تو فلانی اول خوبی هاش رو بگو بعد بگو به نظرم اگه اینطوریبود بهتر بود یا فلان کار رو کردی ناراحت شدم باید دوتامون کمک کنیم اصلاح شیم و....

برای زندگی منو خوب شدن همسرمم دعا کنید❤️

یادم اومد بودم تو اون تاپیکت مال منم جلو من هیچی نمیگه فقط سکوت میکنه و میریزه تو خودش ولی از لجم خی ...

عزیزم مرسی از راهنماییت 

دقیقا منم کارای تورو کردم همسرمم کلی کارای خوب میکنه به خاطر همین دلم نمیخواد جدا شم من فقط فقط میخوام زندگیم درست شه کلی کارای خوب در قبالش میکنم اونم همین طور ولی خب عذابایی که بهم داد بی احترامی ها بی حرمتی ها نذاشت که دیگه بمونم اومدم تا کمی جفتمون فکرامون راحت باشه و درست تصمیم بگیریم 

ولی نمیدونم اخرش چی میشه

عزیزم مرسی از راهنماییت  دقیقا منم کارای تورو کردم همسرمم کلی کارای خوب میکنه به خاطر همین دلم ...

بسپار به خدا راحت رو برو 

شده برو مشاوره منم ۳ماهه خونه ی بابامم اول میگفتم فقط طلاق بعد یه ماه به همسرم پیام دادم و صحبت کردمخیلی حرفا زدیم و الان این یک ماهی بخاطر شرایطش کلا هیچ تماسی باهاش نگرفتم آشوب بودم داغون بودم اما فکر کردم میتونم بگم به شدت تو این یه ماه بزرگ شدم 

ببین منم عصبی میشم خبلی حرفای بدی میزنم به همسرم یا شاید توهین و تهدیدم میکنم ولی بخدا به ۱ساعت نمیرسه پشیمون میشم ولی خب غرورم اجازه نمیده بگم اشتباه کردم اینا همه ش دلیلش عدم کنترل خشم شاید همسر شما هم همین باشه 

کتاب مردان مریخی زنان ونوسی و زنان زیرک رو بخون ....اگرم کمک خواستی از مشاور کمک بگیر چون بی طرف خونواده ممکنه احساسی عمل کنه حتما بهترین تصمیم رو میگیری درست میشه عزیزم همه چی رو بسپر به خدا افکار منفی رو دور کن و فقط فکر کن

بسپار به خدا راحت رو برو  شده برو مشاوره منم ۳ماهه خونه ی بابامم اول میگفتم فقط طلاق بعد یه ما ...

مرسی از راهنماییت گلم منم میخوام تا یه ماه صبر کنم اگه خبری ازش نشد یا به خودش یا به خانوادش حرف میزنم

چون خودش ممکنه جواب نده و من همچنان کوچیک و‌کوچیک تر بشم 

ولی وقتی با خانوادش حرف بزنم اونام با اون حرف میزنن با اونا لج نمیکنه ولی با من میکنه