2777
2789

۱ماهو نیمه عمل کردم ۱ماه مطب میرفتم چسبشو عوض میکرد الان ۲هفته ای هس خودم چسب میزنم تا دوسه روز پیش خوب بود اما سرماخوردم و مجبور شدم تو خونه ماسک بزنم خاطر بچم بهش فشار اومده الان بالاش ورم کرده درحدی ک نوکشو سرپایین نشون میده دست میزنم اون قسمت همش ورمه نرمه. الان دیگه از ترسم ماسکو برداشتم بنظرتون خوب میشه !؟ حتما بخاطر ماسکه این ورم یا چسب زدن هم ممکنه باشه!؟ اخه چسبو خیلی دقیق میزنم تا چندروز پیشم مشکل نداشت خوب بود بعد ماسک اینجوری شد😔

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

بله بخاطر ماسکه . تا سه ماه شما حق نداری رو بینیت نه ماسک بزنی نه عینک بزاری نه حتی سرتو پایین بگیری . من دماغم عملی نیست اطلاعات خوبی ندارم اینو از اطرافیانم شنیدم

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بخاطر ماسکه . تا سه ماه شما حق نداری رو بینیت نه ماسک بزنی نه عینک بزاری نه حتی سرتو پایین بگیری ...

مطمئنی!؟ اخه اون موقع ک واسه تعویض چسب میرفتم مطب همه ماسک داشتن منشی هم چیزی نگفت ک مثلا نزنین و...!؟

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
هزینه عملت چند شد  دوست دارم کنم ولی میترسم از نقاهتش

۸ونیم دکترم1 تومنم هزینه های دیگش. عملش اصلا سخت نیس مراقبتش واقعا سخته

مطمئنی!؟ اخه اون موقع ک واسه تعویض چسب میرفتم مطب همه ماسک داشتن منشی هم چیزی نگفت ک مثلا نزنین و... ...

بله البته چیزی بود ک دکتر دوستم بهش میگفت و ماسک فشار میاره ب بینی . هر دکتری روشش فرق میکنه ولی شما حتما شبا موقع خواب هم چسب بزن . مرتب اگر چسب بزنی و کنجد بخوری ورم میخوابه نگران نباش

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
بزار ببینم عکسو

عکس الانو یا قبلو؟

بله البته چیزی بود ک دکتر دوستم بهش میگفت و ماسک فشار میاره ب بینی . هر دکتری روشش فرق میکنه ولی شما ...

اره چسبو ک مدام دارم