2777
2789

سلام دوستان من ماه قبل ۲ مهر تا ۴ مهر لکه داشتم بعدم یه خونریزی سبک که احتمال دادم به خاطر اقدامم اینجوری شده 

این ماه هنوز پری نشدم و با توجه به علایمی که داشتم مثله کمر درد ودرد تخمدان سمته راست و  گرسنگی زیاد احتمال بارداری دادم بی بی چک precareگذاشتم تاریخ ۷ ابان درجا مثبت شد رفتم ازمایش بتام ۱ بود 😳 دوباره اومدم خونه بی بی چک اینبار مدیکور گذاشتم یه هاله انداخت 

رفتم دکترو خواستم معاینه م کنه شاید عفونتی چیزی داشته باشم‌ که گفت نه نداری ولی دوباره ازمایش نوشت برام یه ازمایشگاه دیگه انجام بدم بی بی چکامم این وسط بازم مثبتن 

رفتم ازمایش بازم‌بتام ۱ بود 😐😳کیست هم ندارم 

کسی اینجوری بوده و باردار بوده اما تا نرفته سونو نفهمیده بارداره؟؟

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت چی گفت گلم

دکترم همون آزمایشو نوشت برام گفت با این بی بی چکای مثبت احتمالا خطای ازمایشگاه بوده منتهی یه جای معتبرتربهم گف برم انجام بدم  امروز دوباره میرم پیشش ببینم چی میگه 

گف دلیل اصلیشو بعد این ازمایش باید بررسی کنیم 

عزیزم الهی خدا خوشحالت کنه و بزودی بهترین بچه دنیا رو بهتون بده. اینجا خوندم بعضیا اینجوری بودن و مث ...

ممنونم عزیزم ان شاالله هر چی خدا بخواد زیاد در قید و بند بچه نیستم چون احساس میکنم از پسش برنمیام اما خب‌بلاتکلیفیم دوس ندارم