2777
2789
عنوان

بیاین از سوتی دادنامون بگیم بخندیم خودم دوتا سوتی دادم خفن

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 27 پست
مهمون زیادی داشتیم بعدش یهو دیدم دختربچه یکی از مهمونامون رفته سرکمد من 😂 یه لباس زیر صورتی برداشته ...

من بچه که بودم این کارهمیشگیم بود تا چشم مامانمو دورمیدیدم یه لباس زیراش و مینداختم تو گردنم ومیرفتم تو کوچه(خونمون باعموم اینا تو یه حیاط بود درهمیشه باز بوده )کل همسایه ها لباس زیرای مامان منو دیده بودن یه بار عموم میزنه در باس ن م دیگه نمی برم 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان بزرگم فوت کرده.. مامانم میگفت مریض بود بردیمش دکتر آوردیم خونه تا مامانم بره لباس عوض کنه مامان بزرگم شیاف رو خورده بوده تونم اولین بار بوده شیاف بهش داده بود دکتر

اول ماه صفردایی مامانم فوت کرد دخترمو گذاشتم خو.پنه مادرشوهرم رفتیم برای خاکسپاری برگشتنی رفتم دخترمو بیارم مادرشوهرم باهمسایشون دم در واحدشون داشتن حرف میزدن من سرم درد میکرد گیج گیج بودم خانم گفت وای خوش به سعادتش چه روز خوبی فوت کرد کاش منم همینطور بشم حالا اون هی میگفت منم هی میگفتم ان شاله انشاله دیدم مادرشوهرم دخترمو صداکرد گفت بیامامانت اومده  

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
یه‌نفر من رو دعوت کرد یه رستوران فرانسوی یهو دیدم منو فارسی نیست منم که اسم هیچ کدوم از غذهای فرانسو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😎😂

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............

این سوتی رو هم بارداری دومم دادم😅😅😅

رفتم دکتر داشت سوال میپرسید ازم بعد گفت همسرت سیگاریه(فک کردم میگه همسایتون سیگاریه)گفتم آره 

گفت باهاش رابطه داری گفتم نهههه من حتی بیرونم نمیرم همه اش تو خونه ام دکتره حاج و واج مونده بود (خدایا این اگه با همسرش رابطه نداره پس این بچه از کجا اومده) 

ی دفه گفت یعنی چی مگه نمیگی بارداری گفتم آره گفت خب باهمسرت زندگی میکنی گفتم آره گفت پس چرا میگی باهاش رابطه نداری گفتم شما گفتی همسایه یدفه غش غش خندید گفت دختر خوب گفتم همسرت دیگه عذرخواهی کردم ولی کلی هم خندیدیم دکتره از فامیلای شوهرم بود 😅😅😅😅🙈🙈  

دختر بــــــــــهار....
😅😅😅😅😅😅😅😅😅

حالا همسایه میگه عروس خنگول بود 

حالا همسایه میگه عروس خنگول بود 

نه بابا من خیلی خیلی کم سوتی میدم  این دوتا سوتی بود ک دادم وتو ذهنم موند 

ولی خدا نکنه کسی پیشم سوتی بده اصلأ نمیتونم جلو خودمو بگیر غش غش میخندم 

دختر بــــــــــهار....

دو سه هفته پیش خاکسپاری پدر شوهرم بود 

تلفن برادر شوهرم زنگ خورد طرف داشت آدرس از برادر شوهرم میگرفت ک بیاد خاکسپاری حالا برادر شوهرم داشت آدرس میداد 

ب طرف میگفت بیاین جنب(جنت) سه مستقیم بیاین بالا  منم خندم گرفته بود بدجور بیش از 5/6بار تکرار کرد خواهر شوهرمم داشت بهش میگفت داداش جنب چیه جنت جنت اونم هی میگفت جنب 😅😅😅😅

دختر بــــــــــهار....