eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 عنوان کیا قبل از پریود جواب آزمایشش ن مثبت بوده؟؟ 58 بازدید | 5 پست سلام مامانا من توی اقدامم روز ۶ و٧ و٨با استفاده از کیت اقدام داشتم. میخوام 15 برم آزمایش به نظرتون جواب میده؟؟؟اگه باردار باشم حداقل مشکوک رو که میگه🧐 ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡 1399/08/12 | 10:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 برامن تاقبل روز موعدمنفی بودکامل روزموعدمثبت شد آزمایش بتات منفی بود؟؟؟؟ ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
2gisoo عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 276 من دو روز قبل پری بیبی چک مثبت شد و یک روز قبل پری آزمایشم البته کمی بتام بالاست میترسم دوقلو باشه
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 من دو روز قبل پری بیبی چک مثبت شد و یک روز قبل پری آزمایشم البته کمی بتام بالاست میترسم دوقلو باشه مبارکت باشه نه منم بارداری اولم بتام 4 رقمی بود دکتر گف احتمال دوقلویی هست ولی یدونه بود ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡