2777
2789

سلام مامانا من توی اقدامم روز ۶ و٧ و٨با استفاده از کیت اقدام داشتم. میخوام 15 برم آزمایش به نظرتون جواب میده؟؟؟اگه باردار باشم حداقل مشکوک رو که میگه🧐

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
برامن تاقبل روز موعدمنفی بودکامل روزموعدمثبت شد

آزمایش بتات  منفی بود؟؟؟؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو روز قبل پری بیبی چک مثبت شد و یک روز قبل پری آزمایشم البته کمی بتام بالاست میترسم دوقلو باشه

مبارکت باشه نه منم بارداری اولم بتام 4 رقمی بود دکتر گف احتمال دوقلویی هست ولی یدونه بود