2777
2789

خب چیکار کردید؟ 

توی نی نی سایت خوندم بعضی خانما گفتن اصلا شیشه ندید که دیگه سینه رو نمیگیره و فقط با قطره چکان بدید. خب قطره چکان توش شیر خشک میریزید؟ اونجوری بدتر نیست قطره چکان یهو یه عالمه میریزه توی دهنش 

تو رو خدا منو لایک نکنید

ن عزیزم تو شیشه درست میکنی شیر خشکو یا قطره چکون یا قاشق بهش میدی دیگه 

سینتم باید ماسار بدی مدام قطره شیرافزا هم بگیر بخور تا شبرت بیاد کم کم اولش آغوزه 

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست گفتن

چون خود بیمارستان یعنی پرستارا بهم تاکید کردن که یا با سرنگ بده یا قطره چکون

وگرنه شیشه چون راحته بگیره دیگه سینه نمیگیره

من دیدم با سرنگ سخته اصلا نمیشه یعنی یدونه سرنگ‌زیاد سفت بود میزدم میپرید اینور اونور

یکیشم زیاد شل بود

درواقع نتونستم تنظیم کنم با سرنگ

در حالی که بیمارستان خودش با سرنگ میدادن بهش

با قطره چکون بهتر بود

مجبور نیستی قطره چکون رو پر کنی

کم کم بریز 

بریز تو دهنش

🧿 آن همه اسپند که میسوزانیم از چشم حسود در امان می مانیم🧿

برای زیاد شدن شیر هم دلستر بخور

من خوردم تا سه ماه هم شیر داشتم

ولی پسرم چون با شیشه خورد

دیگه سینه نگرفت

چون شیشه راحته نیاز به مکیدن زیاد و تلاش نیست

اونو انتخاب کرد

🧿 آن همه اسپند که میسوزانیم از چشم حسود در امان می مانیم🧿
من ک بچم دوماهس ولی شیر ندارم همه کارم کردم تا شیرم‌ زیاد بشه نشد بچمو گشنگی میدادم تا شاید با مک‌زد ...

چند روز اولو شیر نداشتم بعد که شیرم اومد اصن سینمو نگرفت موند توش سفت شد مجبور شدم شیردوش برقی بخرم. الان با شیردوش برقی بهش شیر میدم وقتی هم سیر نمیشه شیرخشک هم میدم

تو رو خدا منو لایک نکنید
چند روز اولو شیر نداشتم بعد که شیرم اومد اصن سینمو نگرفت موند توش سفت شد مجبور شدم شیردوش برقی بخرم. ...

بازم تلاش کن سینتو بگیره پسرمن هم بعضی اوقات بد سینه میگیره ولی همش تند تند میزارم دهنش تا بگیره فقط نزار عصبانی بشه گریه کنه چون بدتر میشه با ارامش قربون صدقش برو کم کم سینتو امتحان کن میگیره ان شاالله، الان هم ک میدوشی هر دوساعت بدوش ک خشک نشه سینت من توهمین نینی سایت ی جا خوندم ی کاربری اونم هیچ شیر نداشت بچش سینه رو ول کرده بود شیرشو میدوشیدن تو شیشه به بچش میداد، میگف بعد ی مدت در هر بار دوشیدن سیصد سیسی شیر گرفته بود، من ندارم ک هزینه کنم برای شیردوش خیلی گرونه مجبورم همینطوری ادامه بدم ان شاالله تو موفق بشی 

مثل بوےیاس اول صبحدیوانه ڪننده است، نگاهت...