2777
2789
عنوان

کیا مثل من دلشون خرید میخواد

234 بازدید | 65 پست

الان واقعا حس خرید دارم که داره مدام سرکوب میشه از طرف خودم😂 کیا مثل هستن؟ دوست دارین اول تو چه مغازه ای من لباس و لوازم آشپزخانه 😃

من ۳ماهه خریدنرفتم توعقدم قبلناهمسرم هرماه میومد میرفتیم خرید ولی بابام اجازه ندادهمدگیرو ببینیم نرفتم دیگه اول خودم میرم لباس وارایشی بعدش وسایل اشپزخونه

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حسسو دارم ولی پول نیست 

خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه 

ای وای به این گرونی بی پولی 

خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه 
واقعا ها عین باد میمونه نیومده میره مقداری هم که میمونه همش نگرانی کم بیاد اه

دقیقاا. 

من شوهرم شغلش ازاده همیشه میگم کاش حقوق میگرفت چون ازاده کم کم میاد اونم همش خرج میشه با این وضع هیییچی نمیشه پس انداز کرد 

دقیقاا.  من شوهرم شغلش ازاده همیشه میگم کاش حقوق میگرفت چون ازاده کم کم میاد اونم همش خرج میشه ...

ما که شغل دولتیه همش خرج خورد و خوراک میشه چیزی نمیمونه