2777
2789

عجیب نیس عایا🤔🤔🤔

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو چه حسابی؟؟؟ همین الکی ویهویی؟

قبلا چنبار بهش گفتم.. ی مدت بیخیال شدم. خودش امشب گفت بهت میدم

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
حالا عجيب يا غريب  بگير ديگه چي از اين بهتر

چه بهتری داره واقعا کسی ک ادم نباشه با این چیزاهم نمیشه و کسی هم ک انسان باشه هر جوری باشه بازم انسان میممونه

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
خوبه که  حالا ی مرد عادلم پیدا شده ما خانما شک داریم بهش

آره بخدا. شک کردم😅اینقد گفتم چرا مگه چی شده.. آخرش گفت بابا غلط کردم اصلا😐😐

چرا من‌ نمیتونم دید مثبت داشته باشم😑

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖