2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسشو بزار

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!
وای چه بد جلو culture نوشته mix growth گوگل کردم نوشته بود باکتری پوست یا واژن

همین نوشته فقط؟ مقدار ننوشته؟ باکتری اگه کم باشه نرماله تو ادرار باشه ، از پوست منتقل میشه تو نمونه

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  
همین نوشته فقط؟ مقدار ننوشته؟ باکتری اگه کم باشه نرماله تو ادرار باشه ، از پوست منتقل میشه تو نمونه

نه عدد نداره آخه یه ده روز قبل عفونت داشتم اون عدد داشت دکتر بهم سفکسیم داد باز دیروز آزمایش دادم الان اینو نوشته

سایت خرابه نمیشه عکس گذاشت جلو culture نوشته mix growth

این کشت هست

چرک خشک کن بهت میده خوب میشی نگران نباش

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!
این کشت هست چرک خشک کن بهت میده خوب میشی نگران نباش

آخه یه دوره سفکسیم خوردم بعد این آزمایش رو دادم، یعنی کامل خوب نشدم؟ آخه باردارم هستم میترسم هی دارو بخورم

نه عدد نداره آخه یه ده روز قبل عفونت داشتم اون عدد داشت دکتر بهم سفکسیم داد باز دیروز آزمایش دادم ال ...

آها پس هنوز عفونت داری ، بازم برو دکتر برات دارو بنویسه

The past can hurt, you can either run from it or learn from it