2777
2789
عنوان

کلومفین

550 بازدید | 38 پست

بچه ها کیا با کلومفین باردار شدن من تنبلی تخمدان دارم لکه بینی زیاد دارم انقدر ک همیشه ی خا اعصابم بابتش داغونه میخوام ببینم اونم از تنبلیه؟دکتر بهم کلومفین داده ایا کسی هست ک با کلومفین باردارشده؟

دوران عادت حمام نرو شکمتو گرم نگه دار سردیجات نخور گرمیجات دارچین و زنجفیل واینا بخور لکه بینیت خوب میشه

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لکه بینی مال تنبلیت هست و ان شاالله با دارو باردار میشی منم مشکل شما رو داشتم و باردار شدم

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
دوران عادت حمام نرو شکمتو گرم نگه دار سردیجات نخور گرمیجات دارچین و زنجفیل واینا بخور لکه بینیت خوب ...

ممنونم عزیزم دارچین و زنجبیل رو قاطی کنم تو دوران مری بخورم؟

بار اول هردو رو باهم تجویز کرد دکتر؟

ن اول تنها کلومیفن خوردم جواب نداد بعدش تخمدانم رو تقویت کرد با قرص سروقت پریود شدم امپول داد با قرص.....تازه بار دوم که امپول و قرص مصرف کردم حامله شدم بار اول اثر نداشت

انشالله که باردارشی عزیزم😍ببخشیدتوتاپیک شمامیپرسم من خیلی کم میام سایت الان میخوام یکی از تاپیکاموح ...

والا تا ب حال امتحان نکردم عزیزم ممنونم اما واقعا نمیدونم