2777
2789

بابا چ مسخره بازیه برا پربازدید کردن تاپیکاتون دروغ میبافین

کسی ک خیانت دیده یا چنین مشکلات دروغینی ک شما میگید داشته باشه حوصله خودشم نداره چ برسه بیاد اینجا تایپ کنهذ

یکم بزرگ شید 

از فکرتون استفاده کنید 

پیشرفت کنید 

از خاله زنک باری بیاید بیرون

بخدا هرچی بیشتر این داستانای دروغین رو بخونید رو ناخوداگاهتون بیشتر اثر میذاره و سرتون میاد حتی اگ واقعی هم باشه نخونید 

شما رفتاری رو کنید با همسرتون ک فک میکنید بهترین رفتار ه

تو رابطه غرور وارد نکنید 

صمیمیت وارد کنید 

عشق بدید 

کتاب بخونید از مشاور کمک بگیرید 

ن از چنتا خانم ک همشون عقده دارن 

ک سر یکی خالی کنن

میخواین گزارش بزنین مهم نیس برام

چون تو این دنیا هرکی حقیقت رو فهموند به بقیه دهنشو میبندن

یکم به خودتون بیاین

یکم دغدغه هاتون رو مهم کنید 

یکم از افسردگی بیاین بیرون

تکون بخورید 

زندگی کنید 

عشق بدید 

مهربون باشید

دخالت بدون علم نکنید 

به این تاپیکهای دروغ پر و بال ندید

کنجکاو خیانت نباشید 

از حرص نوشتم  نوشتم ک بدونید 

واقعا نادونی شما رو میبینم حرص میخورم ک بجای حرکت و قوی بودن اومدین غر زدن و به فکر بازدیدین 

داستان دوست و اقوام و راست و دروغ میگید 

یکم فکر

#محتاج‌اندکی‌تفکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته خیلیا دروغ میگن ولی وقتی حالت بده و کسیو نداری باهاش درد دل کنه گفتنش اینجا ی ذره حالتو خوب میکنه البته من تاحالا تاپیک خیانت نزدم خداروشکر ولی گیش اومده وقتی حالم بده درد دل کنم 

البته اون بی وجدانایی که دروغ میگن واقعا کار کثیفی میکنن چون خیلی هارو به زندگیشون مشکوک میکنن و سرد

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

کو گوش شنوا 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
درسته خیلیا دروغ میگن ولی وقتی حالت بده و کسیو نداری باهاش درد دل کنه گفتنش اینجا ی ذره حالتو خوب می ...

درد ودل فقط مشاور 

تو اگ به حرف این افراد اینجا یه واکنش به زندگیت بدی ک غلط باشه یا ذهنیتتو خراب کرده باشن کی مسعوله؟