2777
2789
عنوان

سوال دارم برای اقدام بارداری

164 بازدید | 11 پست

دوستان یه سوال دارم لطفاً اگه کسی می‌دونه جواب بده .اگه کسی چند روز زودتر از تخمک گذاری اقدام کنه با توجه به اینکه اسپرم در بدن زن چند روز زنده میمونه اگه روز تخمک گذاری هم باز نزدیکی داشته باشه . نطفه از اسپرم تازه در روز تخمک گذاری  تولید میشه ؟ یا از اسپرم های چند روز قبل که مونده و زنده هست ؟ معلوم هست؟ کدومشون درصدش بیشتره؟

فقط خدا میدونه

حالا چ فرقی میکنه دعا کن فقط بگیره

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ فرق میکنه😐

خب فرق داره دیگه اگه زودتر از موعد انجام بشه احتمال دختر شدن زیادتره ولی روز تخمک گذاری پسر شدن . و اینکه در روز تخمک گذاری اسپرم تازه تر هست ولی چند روز زودتر اگه انجام بشه اسپرم باید سعی کنه تا روز باروری تخمک زنده بمونه 

اینا الکیه

نه عزیزم الکی چیه علمی هست سرعت کروموزوم های y که پسر هست سریعتر از x هست ولی در عوض عمر کوتاه تری نسبت به x داره . یعنی اگه چند  زودتر از موعد تخمک گذاری نزدیکی انجام بشه احتمال زیاد کروموزوم های y نابود میشن و فقط x زنده میمونه

نه عزیزم الکی چیه علمی هست سرعت کروموزوم های y که پسر هست سریعتر از x هست ولی در عوض عمر کوتاه تری ن ...

اگه اینجوری بود که دیگه یارو نمیرفت واسه تعیین جنسیت 

امسال ۹۰ درصد همه پسر باردارن

🍁
اگه اینجوری بود که دیگه یارو نمیرفت واسه تعیین جنسیت  امسال ۹۰ درصد همه پسر باردارن

روز دقیق تخمک گذاری زن مشخص نیست و سخته دقیق محاسبه کرد .مگر با آزمایش یا  کیت های مخصوص تخمگذاری ؛ برای همین اگه زودتر یا دیرتر از موعد اقدام بشه درصد اینکه نی نی دختر بشه خیلی خیلی بیشتره ..در تعیین جنسیت جدا از رژیم غذایی که چند ماه زودتر رعایت میشه روز دقیق تخمک گذاری هم تعیین میشه .