2777
2789
عنوان

دوباره دعوا با نامزدم

538 بازدید | 24 پست

عصر یه تاپیک زدم الان دوباره دعوا شد بانامزدم توی تورنتو ترانه م پخش شده این میگه اخرین بارت باشه نمیخوام زنم ازین کارابکنه گفتم مگه خلافه شرعه گفت من دوست ندارم گفتم من دوست دارم گفت پس فردا میگن زن فلانی و تو نمیفهمی .گفتم نه پس تو میفهمی و اطرافیانت. گفت خفه شو قطع کرد هرچی زنگ میزنم جواب نمیده الان پیام داده اینو: 

زنگ نزن بهم من با تو دیگه حرفی ندارم  هرچی دوست داری بگی اسمس کن بهم میخونم.
بعد هم برو واسه همیشه. خیلی زبونت درازه

درحالی که اون مقصررررره

خب مخالفه چرا همون اول نگفتی بهش

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما مقصری چرا تو دعوا میگی تو میفهمی و اطرافیانت الان یه عده عقده‌ی میان بهت میگن خوب کردی دیگه جوابشو نده ولی شما بلد نیستی با زبون خوش شوهرت رو رام خودت کنی با دعوا میخوایی به خواستت برسی

شما مقصری چرا تو دعوا میگی تو میفهمی و اطرافیانت الان یه عده عقده‌ی میان بهت میگن خوب کردی دیگه جواب ...

پست قبلیو بخون جون به لبم رسیده دیگه هرروز از صبح تا شب نازشو میکشم فحش میدددده

شاعرم فقط .برای اولین بار اعتراض کردم گفت هررری حالم خیلی بده خیلی بد

بهم بزن بعدها بیشتر به مشکل میخوریدا از من گفتن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛