2777
2789
عنوان

می‌خوام نماز بخونم ولی ی نیرویی نمیزاره!

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 62 پست
نمی‌دونم واقعا 

گناهانت و تسلط شیطان برتو زیاد شده 

استغار کن سحرگاهان و چله ترک گناه بگیر

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

ورزشتو نمیدونم ولی نمازتو حسابی بپا ,چون تصمیم جدیدگرفتی حسادت شیاطین رو تحریک میکنی ان شا الله منصر ...

فدات عزیزم . خدا خودش کمک همه بکنه .😘😘😘ممنون از روحیه که دادی 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشحالم که حال دلت خوب شد.من ۱۰ ساله بخاطر شوهرم زجر میکشم نماز نخوندم ولی هزار خوبی به همه کردم پاک ...

عزیز دل ایه است در قران در مورد این که بدی وزشتی ها از کرده ی خود ماست که به ما برمیگرده وخوبی ها از جانب خداست.قسم به عزتش به هیچ کس ظلم نمیکنه.اشتباهات وانتخابات گاها نا صحیح ما منجر به بعضی اتفاقات میشه.اما فلسفه سختی ها روح صیقل میخوره محک میخوره ازمایش میشه گاها مترقی میشه وخدا نکرده تنزل پیدا میکنه.تو سختی ها اتفاقا انسان به خدا نزدیک تر میشه صداش میکنه ازش صبر میخواد ازش رفع مشکلش رو میخواد.مطمئن باش اگه راه زندگیت رو سالم طی کنی بر حسب بندگی خالقت همه کبود ها وکسرهات رو جایی برات جبران میکنه که از همه ی وقتها محتاج تری.😘

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق