2777
2789
عنوان

کسی بوده مثل من و جنسیت بچش معلوم شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واا گلم اینا خرافاته اسنا کلا علائم بارداریه فقط سونو بالای ۱۰ هفته نشون میده قطعی بالای ۱۸ هفته

ببین من تازه ازمایش دادم کمرم خیلی درد میکنه مخصوصا موقعی ایستادن کمی زیر دلم وسمت تخمدانام تیر میکشه بنظرت طبیعیه ؟ 🥺

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
بسلامتی شما چند وقتتونه دعا کن از منم دختر باشه و سالم 

چرا نمیره من سر پسرم اذیت نشدم سر این از حالا خستم 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

به نظرم پسر

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
احتمالا دختره عزیزم. این علائم علائم دختره. من الان باردارم این علائمو نداشتم بچم پسره

من سر پسرم زبل بودم حالت تهو نداشتم شاد بودم الان افسردگی گرفتم بخدا خلقو خو ندارم

من تا اینجا برسم ی عالمه زجر کشیدم واس همون ی لحظه باخودم میگم برگردم اول بارداری قلبم میخواد وایسه

من اول بارداریم کمرم خیلی درد میکنه زیر دلم وسمت تخمدانام تیر میکشه کمی بنظرت طبیعیه ؟🥺اذیتم خیلی فک میکنم الان پریود میشم میترسم

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
ببین من تازه ازمایش دادم کمرم خیلی درد میکنه مخصوصا موقعی ایستادن کمی زیر دلم وسمت تخمدانام تیر میکش ...

اره گلم...بهرحال من دکتر نیستم فقط مامانم فوق تخصص زنان و طب سنتیه بهرحال بارداری یه حالت طبیعی نیس واس بدن واکنشا طبیعیه با دکترتم مشورت کن خدای نکرده عفونت نداشته باشی

بسلامتی شما چند وقتتونه دعا کن از منم دختر باشه و سالم 

عزیزم من دخترم ۷ماهشه بدنیااومده ولی حامله بودم اونجوری بودم انشاءالله اول بچت سالم باشه بعدم دخترباشه

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
اگر صبح حالت تهوع داری به احتمال زیاد دختره اگر بعدازظهر سمت شب پسره.

هر دوتاشو دارم بخدا ۲۴ ساعت در گردشه

چرا نمیره من سر پسرم اذیت نشدم سر این از حالا خستم 

من سر دختر اولم سوزش معده و حالت تهوع صبحهگاهی داشتم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹